Loading...

Vind je zoekgeraakte eigendommen terug met behulp van textielstempels.

  • Afdrukgedeelte van 3,8 x 1,4 cm
  • 3 aanpasbare regels
  • Huidvriendelijke zwarte inkt
  • Kan tot 10.000 keer gebruikt worden
  • Gaat tot 30 wasbeurten mee

Snelle tip: de inktcartridge is apart verpakt in de zending van je textielstempel. Dat voorkomt uitdrogen. Plaats de cartridge wanneer je de stempel gaat gebruiken en stempelen maar.

Label je kleding en kledingstukken
Zeg zoekgeraakte kleding en "Is dit van mij?"-momenten vaarwel. Onze zelfinktende textielstempels komen je te hulp. Bespaar tijd en gedoe bij het labelen van de kleding voor de school, het zomerkamp of de dagopvang van je kind. Of stempel labels in kledingstukken om te voorkomen dat ze zoekraken in de wasserette. Ben je zelfstandig ondernemer? Dan kun je met onze gepersonaliseerde textielstempels je stoffen slim en gemakkelijk van je merk voorzien.

Veilig en duurzaam
Onze textielstempels zijn voorzien van zwarte textielinkt voor maximaal 3 regels aanpasbare tekst met een minimale lettergrootte van 8 pt. De inkt is dermatologisch getest en veilig voor huidcontact. Deze hoogwaardige inkt staat garant door duidelijke, levendige afdrukken op kleding die meerdere wasbeurten meegaan.

Soepel ontwerpproces
Klaar om je kleding te labelen? Bekijk onze verzameling volledig aan te passen ontwerpen. Je kunt daar vervolgens je eigen tekst, logo, vormen en andere details aan toevoegen. Als je klaar bent met je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest. Je ontvangt gepersonaliseerde textielstempels die je direct kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten