Verder naar hoofdinhoud

Kerstkaart

Bezorg iedereen op je lijst een glimlach met een feestelijke set gepersonaliseerde kerstkaarten. We hebben nieuwe opties voor 2022 en het is nu nog makkelijker om foto's te uploaden. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Nieuw in 2020: zilverkleurige folie-reliëfdruk en geschulpte randen
  • Keuze uit 4 formaten
  • Keuze uit 8 papiersoorten
  • Keuze uit 3 soorten hoeken
  • Levendig full-colour drukwerk
  • Enveloppen beschikbaar

Het is een bijzonder lang jaar geweest vol uitdagingen en als je op zoek bent naar manieren om tijdens de feestdagen extra uit te pakken, dan ben je niet de enige! Wij helpen je graag om je eigen kerstkaarten te maken, zodat je iedereen op je lijstje grappige of lieve kerstwensen kunt bezorgen. Traditioneel of trendy: wat je ook zoekt, wij hebben een geschikt postkaartsjabloon voor je met opties voor Oud en Nieuw, Chanoeka en andere winterse feestdagen.

In onze collectie met gepersonaliseerde kerstkaarten vind je de nieuwste ontwerptrends, maar ook klassieke opties die je favoriete familiefoto's perfect tot hun recht laten komen. En om je kerstgroet extra feestelijk te maken, kun je kiezen voor goud- of zilverkleurige folie-reliëfdruk, geschulpte randen of ronde hoeken.

Klaar om je zelfontworpen kerstkaarten te bestellen? We nodigen je uit om onze ontwerpgalerij te verkennen. Als je wilt, kun je filteren op formaat, kleur en nog veel meer. (Als je kaarten ontwerpt voor professioneel gebruik, kijk dan eens naar onze zakelijke kerstkaarten.) Nadat je jouw favoriet gevonden hebt, helpen wij je om foto’s te uploaden en je sjabloon aan te passen in onze online studio. Voeg je eigen gegevens toe, pas je ontwerp naar wens aan en plaats je bestelling om je kerstkaarten te kopen. We gaan je grappige, lieve of bijzondere kerstkaarten professioneel voor je bedrukken, verpakken en kant-en-klaar bij je afleveren, zodat je ze meteen kunt versturen.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Kerstkaart in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten