Loading...

Plastic kaartjes

Trek meer aandacht met pvc visitekaartjes. Ze zijn water- en scheurbestendig en hebben een glossy of matte afwerking. Details bekijken

Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Wek de interesse met een kaartje dat lang meegaat.

  • Hoogte en breedte van een creditcard
  • 760 micron dik
  • Duurzaam, scheur- en waterbestendig
  • Matte of glossy afwerking
  • Helder, full-colour drukwerk

Onverwachte aandachttrekker
Of je nu je contactgegevens uitdeelt of een ledenkaart voor vips maakt, onze pvc visitekaartjes trekken altijd de aandacht. De dikte, de ronde hoeken en het water- en scheurbestendige materiaal onderscheiden ze van traditionele papieren kaartjes.

Glossy of matte laminering (en meer)
Dankzij diverse aanpassingsmogelijkheden kun je altijd de perfecte look creëren. Maak een keuze uit duizenden sjablonen voor elke branche, kies een glossy of matte laminering en creëer de perfecte look voor je bedrijf.

Gemakkelijk bestellen Wat je ook kiest, je kunt het gemakkelijk personaliseren met je eigen afbeeldingen en tekst. Als je een sjabloon kiest, kun je een 3D-voorbeeld weergeven om vanuit elke hoek te kijken hoe je kaartje eruit komt te zien. En als je vragen hebt, is er altijd een optie waarmee je hulp kunt vragen.

Juridische beperkingen: we kunnen geen ontwerpen afdrukken die elementen bevatten die op identiteitskaarten, creditcards of pinpassen lijken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten