Loading...

Gebruik bedrukte houten borden voor een klassieke, uitnodigende look

-3 formaten

  • Multiplex van 12 mm
  • Kunststof pluggaten om op te hangen
  • Aanbevolen voor gebruik binnen
  • Levendig, full-colour drukwerk

Stijlvolle, subtiele borden Klaar om wat elegantie en persoonlijkheid toe te voegen aan je professionele ruimte? Onze houten borden helpen om je bedrijf een unieke, rustieke uitstraling te geven. Ze zijn perfect voor borden of artwork. Je kunt ze gebruiken om je ingang of displays een stijlvol accent te geven en de authenticiteit van je volledige natuurlijke of milieuvriendelijke winkel en producten te accentueren.

Geschikt voor elke winkel Gepersonaliseerde houten borden voordelig en veelzijdig en kunnen makkelijk worden gebruikt in restaurants, kantoren, winkels en nog veel meer. Het multiplex van 12 mm met gele tint is duurzaam en is voorzien van voorgemonteerde kunststof pluggen, zodat je ze gemakkelijk overal kunt ophangen. En met full-colour drukwerk en keuze uit 3 formaten kun je elk deel van je winkel aankleden met warme, onderscheidende borden.

Maak het helemaal van jou Klaar om je bedrukte houten bord te ontwerpen? Upload je illustratie en voeg je gegevens toe in onze online studio om het helemaal aan te passen aan de uitstraling van je bedrijf. Wij zorgen voor de rest: we bedrukken je houten borden en verzenden ze. Je ontvangt een prachtig spandoek dat klaar is om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten