Loading...

Bruiloftsplanning

Voor altijd begint hier. Zoek bedrukte papieren benodigdheden, decoraties en meer om je grote dag onvergetelijk te maken.
Shop trouwkaarten
Shop save-the-dates
Bruidswinkel

Thema's om bij weg te zwijmelen

Zoek de uitnodiging die helemaal jou is.

Maak er een date van

Stuur save-the-date-kaarten met tedere momenten en details die perfect bij je stijl passen. Gewoon jij en je geliefde, maar dan als schrijfwaar.

Uitnodigingen en schrijfwaar

Al het drukwerk dat je nodig hebt. Bekijk bestaande ontwerpen of vraag iets unieks aan. (Een aangepaste illustratie misschien?)

Professionele ontwerpdiensten

Van elegante monogrammen tot schattige huisdierillustraties: ons team getalenteerde ontwerpers staat klaar om je te helpen bij het maken van trouwkaarten die perfect bij jouw bruiloftsvisie passen.

Gratis bruiloftwebsite

Kondig de details van de ceremonie aan en vertel jullie liefdesverhaal, allemaal op één plek.

Veel plezier voordat je het ja-woord geeft

Er zijn genoeg redenen om feest te vieren voordat de grote dag aanbreekt. Shop kaarten, uitnodigingen en nog veel meer voor alle feestjes die voorafgaan aan de bruiloft.

Decoratie Heerlijke dag van

Zo creëer je een adembenemende sfeer, met prachtige borden, bijpassende menukaarten en nog veel meer.

Laat de dag eeuwig duren

Houd de herinnering levend met schitterende fotoboeken en prints.

Laten we zorgen dat het drukwerk voor je bruiloft er prachtig uitziet en helemaal bij je past.

Of je nu net begonnen bent met het plannen van je bruiloft of op het punt staat om je trouwkaarten online te bestellen, met onze trouwcollectie maak je het gemakkelijk 100% jou. Onze ontwerpen voor trouwkaarten volgen de populairste trends en thema's, zodat je gemakkelijk iets kunt vinden dat er fris uitziet en bij jou past (en ja, ook bij je budget). In onze ontwerpstudio maak je jouw stijl nog duidelijker door de sjabloon van je keuze aan te passen met luxe details, zoals mooi papier, glinsterende folie en schulpranden.

Als je een echt persoonlijk accent wilt, denk dan eens aan een eigen illustratie. Samen met onze Ontwerpdiensten kun je een unieke illustratie aanvragen van je trouwlocatie, van jouw en je lief, van je huisdier en nog veel meer. Als de illustratie klaar is, drukken we die op de schrijfwaar voor je bruiloft. En als je ergens vragen over hebt, staan de experts van onze klantenservice voor je klaar. Het was tenslotte gemakkelijk om 'ja' te zeggen. De rest van de bruiloftsplanning zou dat ook moeten zijn.

Veelgestelde vragen

Dat ligt eraan. Als je begint met het plannen van je bruiloft en save-the-date-kaarten verstuurt, kun je alvast de datum en de plaats vermelden (zelfs als de locatie nog geboekt moet worden) plus de namen van jou en je geliefde. Op je save-the-date-kaarten kun je ook in een paar regels aan gasten melden dat ze nog een formele uitnodiging krijgen. Voor trouwkaarten raden we je aan een uitnodiging, de namen van het paar, de locatie, de datum en tijd en informatie over de receptie te vermelden. Eigenlijk alle details die je gasten nodig hebben om te komen en jullie liefde te vieren.

Met name op trouwkaarten kun je sommige details beter achterwege laten. We raden aan om niets over cadeaulijsten en evenementen voor of na het huwelijk te vermelden. Dat soort informatie kan het beste mondeling gedeeld worden. En als je van plan bent je bruiloft alleen met volwassenen te vieren, kun je dat het beste subtiel communiceren. Een manier om dat te doen, is door je enveloppen alleen te adresseren aan de mensen die uitgenodigd zijn.

Trouwdrukwerk omvat alle bedrukte materialen die gebruikt worden voor het plannen van je bruiloft en het delen van informatie over je grote dag, zoals uitnodigingen, save-the-date-kaarten, bedankkaarten, programma's en meer.

Dat bepaal je zelf! Onze trouwcollectie biedt keuze uit veel ontwerpopties, of je nu bloemmotieven, rustieke randen, klassieke lettertypes of zelfs een afbeelding van je locatie wilt opnemen. En als je al een idee hebt van wat je wilt, kun je onze gepersonaliseerde trouwkaarten filteren op stijl, formaat of kleur om je favoriet te vinden.

Dat hoeft niet. Het is gebruikelijk om kleurpaletten en ontwerpen van save-the-date-, trouw- en bedankkaarten op elkaar af te stemmen, maar ze hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn. Maar als je wel een consistente uitstraling wilt creëren, kun je het ontwerp van je trouwkaart gemakkelijk toepassen op al je drukwerk.

Ja. Je trouwkaarten met de hand adresseren is een goede manier om een persoonlijk accent toe te voegen dat je genodigden zeker zullen waarderen. Zorg er wel voor dat je duidelijk leesbaar schrijft en alle nodige informatie (de naam en het adres van de ontvanger) op de trouwkaart vermeldt.

Er zijn geen vaste regels voor het soort drukwerk dat je nodig hebt voor je bruiloft. Dat bepalen jij en je lief! Maar we raden een paar verschillende combinaties aan:

  • Een klassiek pakket drukwerk voor een bruiloft bevat een save-the-date-kaart, een trouwkaart en een antwoord- of inlegkaart. Ook trouwprogramma's en menukaarten die gasten op de dag zelf kunnen bekijken.
  • Een internetvriendelijke optie met een QR-code op je fysieke trouwkaart die gekoppeld is aan de website van je bruiloft. Met Vista x Wix maak je gemakkelijk een prachtige website waarop je alle correspondentie voor je bruiloft kwijt kunt, zoals online antwoordkaarten, cadeaulijsten, informatie over de receptie, een grappige hashtag voor je bruiloft, noem maar op. Bij deze optie raden we aan om save-the-date-kaarten (of zelfs een van onze personaliseerbare save-the-date-magneten) toe te voegen die je eerder dan de uitnodiging stuurt. Trouwprogramma's en menukaarten zijn ook altijd goed om te hebben.

Daarnaast raden we aan om bedankkaarten te nemen om je gasten te laten zien hoe fijn je het vond dat ze erbij waren op je grote dag. (Ook een geweldige manier om die fantastische trouwfoto's te laten zien.)