Loading...

Maak van je auto, truck of busje een bedrijfswagen.

 • Keuze uit 12 formaten
 • Keuze uit 3 materialen
 • Weerbestendig en waterdicht
 • Plakzijde aan de voorkant of achterkant
 • Levendig, full colour drukwerk

Weerbestendige raamstickers
Met autoruitstickers maak je gratis reclame voor je bedrijf, waar je ook naartoe gaat. Of je nu je standaard route rijdt, langs de weg geparkeerd staat of vast staat in de file, je biedt voetgangers en andere verkeersdeelnemers een kijkje in je bedrijf. Bovendien zijn onze stickers bestand tegen de elementen en vervagen ze niet door fel zonlicht, zodat je het hele jaar op ze kunt vertrouwen.

Plak ze op de binnen- of buitenkant van het raam
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten, zodat je precies de juiste stickers kunt kiezen voor jouw ramen. De stickers kunnen makkelijk aan de binnenkant of buitenkant van je raam worden geplakt, mooi glad en zonder bubbeltjes. Daarvoor hoef je ze alleen stukje bij beetje op een schoon raam te plakken en de sticker gaandeweg glad strijken.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je autoruitstickers te ontwerpen? Kies eerst de juiste oriëntatie en het gewenste materiaal voor je sticker. Bekijk daarna onze reeks ontwerpsjablonen en kies er een die bij jou en de branding van je bedrijf past.

Klantbeoordelingen

31 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  12
 • 4 Sterren
  2
 • 3 Sterren
  4
 • 2 Sterren
  5
 • 1 Ster
  8
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 31 klanten

Die sticker laten we mooi zitten

17 nov 2023 | Pamela

Stickers waren erg mooi gedrukt. Echter vond ik het 'doorzichtige' stuk persoonlijk te opvallend, dus heb ik mijn logo uitgeknipt, dit ging prima. Plakken is wel moeilijk om geen bubbeltjes te krijgen want hij zit meteen muurvast. Ik wilde hem een klein stukje lostrekken om een belletje weg te krijgen en trok de hele verwarmingstrip van mijn achterruit er meteen af… gelukkig is mijn auto lelijk en oud dus hopelijk trekt deze sticker genoeg de aandacht!

Die sticker laten we mooi zitten

Ziet er mooi uit.

24 okt 2023 | Anneke

makkelijk aan te brengen.


Nee

24 okt 2023 | Fabian

Stikker was te onduidelijk en was niet door kijk geprint al had ik dat wel vermeld

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hi Fabian, bedankt voor je beoordeling over de autoruitsticker. Wij hanteren bij Vista een 100% tevredenheidsgarantie en kijk graag samen naar een passende oplossing. We hebben je een persoonlijke mail gestuurd en zijn in afwachting van je antwoord. Groet, Team Vista


Luchtbellen

9 sep 2023 | Beautybar Burgum

Vreselijk product, leek op het autoraam bij aanbrengen goed. Maar overal zaten luchtbellen. Nogmaals geprobeerd maar hier werd het niet beter van. Zonde van het geld.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hallo! Wat vervelend om te lezen dat het je niet is gelukt de autosticker op de juiste manier zonder luchtbellen aan te brengen. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en ik heb je dan ook via de mail benaderd voor een passende oplossing. In afwachting van je antwoord.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Mwah, geen doorslaand succes voor mij.

28 aug 2023 | LuciArts

Sticker was oké, maar aan de binnenkant van de achterruit plakken was een ramp. Ik dacht dat hij er goed op zat, maar toen ik de klep dicht deed zag ik toch overal luchtbubbeltjes. Hij lag nog dezelfde dag in de vuilnisbak.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hallo, bedankt voor je beoordeling en jammer te lezen dat de autoruitsticker voor jou geen succes is geweest en reeds in de vuilnisbak is belandt. We werken bij VistaPrint met een 100% tevredenheidsgarantie en denken altijd graag mee in een oplossing. Je hebt dan ook een e-mail ontvangen en we zijn in afwachting van je antwoord. Fijne woensdag!


Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Autoruitstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten