Loading...

Bedrukte pennen

Creëer een handig weggevertje voor deelnemers en bezoekers die jouw bedrijf opzoeken tijdens een evenement.

157 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
157 resultaten


-

Houd je bedrijfsnaam en logo bij de hand met bedrukte pennen.

Op zoek naar een praktische manier om reclame te maken voor je bedrijf? Probeer dan eens bedrukte pennen. Je kunt reclamepennen maken als weggevertjes voor een vakbeurs of bedrijfspennen met je logo voor op kantoor. Pennen met branding kunnen op zoveel manieren gebruikt worden en doordat ze zo compact zijn, kunnen klanten ze in hun handtas, zak of rugtas bewaren. Elke keer als ze dan een to-do-lijst moeten maken, een formulier moeten ondertekenen of een brief moeten adresseren, is dat een kans om ze aan je bedrijf te herinneren.

Maak met VistaPrint pennen die bij je doel en budget passen. In onze collectie vind je omhulsels in verschillende kleuren, diverse decoratiemogelijkheden en meer. Je kunt ze ook voorzien van unieke details, zoals tekst en je logo, in onze gebruiksvriendelijke online ontwerpstudio. En vergeet niet dat onze deskundigen altijd klaar staan om je te helpen bij je ontwerpen.

Veelgestelde vragen

Ja. We accepteren de meest voorkomende bestandstypen, waaronder .pdf, .ai, .jpeg en png.

Je kunt je ontwerp op het omhulsel van de gepersonaliseerde pen zetten. Zorg ervoor dat je ontwerp of illustratie binnen het gereserveerde deel in onze ontwerpstudio valt.

De VistaPrint balpen en VistaPrint gegraveerde balpen zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. We hebben een uitgebreide collectie reclamepennen met verschillende minimale bestelhoeveelheden vanaf 25 stuks.

We hebben verschillende inktkleuren waaruit je kunt kiezen. Je kunt in de productcatalogus filteren op inktkleur om pennen te zoeken met specifieke inktkleuren. De beschikbare inktkleuren worden ook op de productpagina van elk product weergegeven.

Er zijn verschillende uitvoeringen voor elk budget, waaronder aluminium, kunststof en bamboe. Kunststof pennen zijn ideaal om uit te delen, terwijl onze gegraveerde aluminium pennen juist heel geschikt zijn als bedrijfspennen.

Hou het simpel. Aangezien het ontwerp op de schacht van de pen wordt gedrukt, is een eenvoudig ontwerp het best. Voor professioneel uitziende gepersonaliseerde pennen raden we aan een simpele boodschap of je logo en bedrijfsnaam toe te voegen.