Loading...

Magneten

Mis geen enkele marketingmogelijkheid met magneten voor auto's, op kantoor, thuis en meer.

Shop magneten

Zorg dat je bericht blijft plakken, op auto's, koelkasten en meer.
 
 
 
 
 
 
Hulp nodig bij het ontwerpen van je magneten?
Werk samen met een professionele ontwerper om een uniek ontwerp te maken of vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent.
Ontwerpdiensten verkennen

Gebruik magneten voor koelkasten, auto's en meer, zodat mensen aan je bedrijf blijven denken.

Bedrukte magneten zijn enorm veelzijdige marketingproducten om reclame mee te maken voor je bedrijf. We hebben allerlei opties, zoals bedrukte koelkastmagneten en automagneten, zodat jij er een kunt vinden die bij je past.

Ben je op zoek naar een promotioneel weggevertje voor een evenement of beurs? Magnetische ansichtkaarten en kalendermagneten zijn makkelijk te maken en populair bij bezoekers. Automagneten zijn ook een goede manier om onderweg reclame te maken voor je bedrijf of diensten. Met deze handige magneten transformeer je je bestelbus, auto of vrachtwagen in een rijdend reclamebord.
Je kunt gepersonaliseerde koelkastmagneten ook gebruiken als een save-the-datekaart of geboortekaartje. Je kaartje blijft dan in het zicht, zodat jouw speciale moment niet wordt vergeten. Je kunt ook fotomagneten maken als decoratie voor je woning, kantoor en nog veel meer. Welke magneetoptie je ook kiest, VistaPrint staat voor je klaar met verschillende professioneel ontworpen sjablonen, zodat je een magneet kunt maken waar je trots op bent.

Veelgestelde vragen

Onze bedrukte magneten zijn makkelijk te ontwerpen. Blader eerst door onze sjablonengalerij en kies een ontwerp dat bij je past of upload je eigen ontwerp. Vervolgens kun je het aanpassen door foto's, een logo en meer toe te voegen om er een unieke creatie van te maken.

Ja. Tijdens het ontwerpen van je magneten, kun je je eigen foto's uploaden.

We bieden allerlei magnetische producten aan, waaronder automagneten, postkaartmagneten, magnetische visitekaartjes, kalendermagneten, fotostripmagneten en save-the-datemagneten.

Ja. Onze bedrukte automagneten zijn in het algemeen veilig voor de lak van auto's. Controleer echter eerst onze handleiding op de pagina voor automagneten om eventuele schade te voorkomen.

Ja. Onze bedrukte magneten blijven op de meeste roestvrijstalen koelkasten plakken.