Loading...

Verjaardagsbenodigdheden

Laat het feest beginnen met zelfontworpen uitnodigingen, feestdecoratie en nog veel meer.
Shop verjaardagsuitnodigingen voor kinderen
Shop verjaardagsuitnodigingen voor volwassenen

Uitnodigingen voor elke leeftijd en mijlpaal

Jong in jaren of jong van geest, we hebben verjaardagsuitnodigingen voor al je dierbaren.
 
 
 
 
 
 

Thema-uitnodigingen voor kleine feestneuzen

Zet de toon voor een vrolijk kinderfeest met gepersonaliseerde feestuitnodigingen in elke stijl.

Stem alle benodigdheden op het thema af

Laat het thema van je feest tot leven komen met bijpassende feestbenodigdheden. (Echte dino's niet inbegrepen, sorry!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bedrukt aandenken om het feestgevoel vast te houden

Verander onvergetelijke momenten in geweldige cadeautjes.
 
 
 

Maak van elk verjaardagsfeest een groot succes met bedrukte feestdecoratie, uitnodigingen en nog veel meer.

Aan het aftellen naar een speciale verjaardag? VistaPrint helpt je om in stijl feest te vieren met onze bedrukte verjaardagsuitnodigingen. Plan je een verjaardagsfeest voor een kind, een volwassene of iemand die zich eeuwig jong voelt? We hebben voor iedereen de perfecte uitnodiging. En met de opties voor mijlpalen, surprise party's en nog veel meer, kun je al je creativiteit uitleven om prachtige verjaardagsuitnodigingen te maken. Zodra je een stijl hebt gekozen voor je uitnodigingen, helpen wij je om de look of het thema ook toe te passen op verjaardagsdecoraties, gepersonaliseerde feestbenodigdheden en nog veel meer. We hebben een enorm aanbod aan feestbenodigdheden die je kunt bedrukken, van posters en stickers tot kleding. Alle gasten én het feestvarken kunnen zien hoeveel je van ze houdt.

Veelgestelde vragen

Dat ligt aan het thema en aan de leeftijd van de jarige. Maar onze populairste versieringen zijn voor alle verjaardagen geschikt, bijvoorbeeld spandoeken, foamboards, tasjes voor goodies en stickers. Natuurlijk kun je al onze verjaardagsdecoraties volledig aanpassen, zodat ze perfect bij jouw feest passen.

Er zijn allerlei manieren om je huis te versieren voor een verjaardagspartijtje. Hier vind je wat inspiratie om mee te beginnen:

  • Spandoeken en posters: tover een lach of het gezicht van de jarige door een spandoek of poster op te hangen die meteen laat zien wie er jarig is.
  • Tafeldecoratie: dek de tafel met bijpassende spullen (zoals bedrukte servetten) en decoreer met confetti voordat het feestmaal en de taart op tafel komen.
  • Tasjes voor goodies: Gebruik tasjes voor goodies als onderdeel van je feestversiering. Zet je gepersonaliseerde tasjes voor goodies volgens het thema van je feest op een tafel waar gasten ze op weg naar buiten mee kunnen nemen. Je kunt het zelfs interactief maken en je gasten zelf hun eigen tasje kunnen vullen met goodies die je van tevoren hebt uitgezocht.

Verjaardagsuitnodigingen maken is leuk en makkelijk bij VistaPrint. Begin met het bekijken van onze sjablonen voor uitnodigingen en kies er een die bij het thema van het feest of bij je eigen stijl past. Vervolgens kun je in onze ontwerpstudio tekst, foto's en illustraties toevoegen om de uitnodigingen helemaal naar wens te maken. Als je klaar bent, kun je een voorbeeld van het ontwerp bekijken om te controleren of alles goed is, voordat je je bestelling plaatst. Je ontvangt de bedrukte uitnodigingen bij je thuis, klaar om uitgedeeld of verstuurd te worden.

We raden aan om de naam van de jarige te noemen, de datum en tijd van het feest, de locatie (volledige adres indien mogelijk) en eventuele extra informatie of speciale verzoeken die belangrijk zijn voor gasten.