Loading...

Bescherm je boeken en maak reclame voor je bedrijf met onze boek-verzenddozen.

  • Keuze uit 3 formaten
  • E-golfkarton van 1,8 mm
  • Full colour drukwerk aan de binnen- en buitenkant
  • Opening in het midden
  • Recyclebaar

Dozen die beschermen en promoten
Het openvouwen van de unieke verzegelde boekendozen biedt een geweldige unboxing-ervaring, of je nu boeken en tijdschriften verstuurt of andere platte producten zoals kleding of kalenders. Je kunt de klantervaring extra speciaal maken met een paar persoonlijke details: een vriendelijk bedankje of kleine extra's zoals een sticker of boekenlegger, zodat je klanten een doos ontvangen die hun verwachtingen overtreft.

Kies precies de juiste doos
Deze dozen zijn gemaakt van recyclebaar wit of bruin e-golfkarton met levendig full colour drukwerk aan de binnen- en buitenkant. Ze zijn ideaal voor het versturen van boeken en andere producten. Je kunt kiezen uit 3 formaten en ze bieden genoeg ruimte voor je logo, een uniek ontwerp of een speciale tekst. Bovendien zijn ze makkelijk te sluiten en te openen, zijn ze herbruikbaar en recyclebaar. Je verpakking kan na de bezorging van je producten dus ook voor andere dingen gebruikt worden.

Makkelijk ontwerpproces
Klaar om te bestellen? Je hoeft alleen het formaat en de kleur van het karton te kiezen en vervolgens je ontwerp te uploaden. Je kunt het ontwerp helemaal naar wens aanpassen en zelfs vragen of een van onze professionele ontwerpers je helpt om er iets echt unieks van te maken. Daarna zorgen wij voor het professioneel bedrukken en verpakken. Je ontvangt in no-time je bedrukte boek-verzenddozen, klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten