Loading...

Orden en presenteer je documenten in stijl met presentatiemappen met dubbel insteekvak.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Keuze uit 3 papiersoorten
  • 2 vakken aan de binnenkant, met keuze uit 2 stijlen
  • Inclusief vakjes voor visitekaartjes
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 25 tot 10.000

Maak een blijvende indruk
Gebruik dubbelzijdige presentatiemappen om op te vallen op je volgende evenement. Deze presentatiemappen zijn voorzien van 2 insteekvakken. Onze grotere presentatiemappen zijn geschikt voor documenten van A4-formaat en passen in een C4-envelop. Onze kleinere presentatiemappen zijn geschikt voor documenten van A5-formaat en passen in een C5-envelop. Berg presentaties en ondersteunende documenten gemakkelijk apart van elkaar op. Onze presentatiemappen hebben 2 handige vakjes voor visitekaartjes en dat maakt ze ideaal voor beurzen, congressen en professionals in vastgoed, woningonderhoud, financiële dienstverlening en meer. Maak het uitdelen van informatiepakketten heel simpel.

De juiste uitstraling
Onze presentatiemappen met dubbel insteekvak zijn verkrijgbaar in diverse papiersoorten, zodat je er een kunt kiezen die bij je past. Ga voor een matte of glossy afwerking, of zelfs soft-touch voor een elegante uitstraling. Je hebt ook keuze uit 2 stijlen voor de insteekvakken. De voordelige ineengrijpende vakken hebben een inkeping, waardoor je ze makkelijk in elkaar kunt vouwen. De premium gelijmde vakken zijn al vastgelijmd, zodat je ze meteen kunt gebruiken.

Gemakkelijk ontwerpproces
Klaar om je eigen presentatiemappen met dubbel insteekvak te maken? Kies om te beginnen het gewenste formaat en type insteekvak. Daarna kun je je eigen ontwerp uploaden of een heel nieuw ontwerp maken met je eigen logo, tekst en afbeeldingen. En als je hulp nodig hebt, staan onze ontwerpexperts voor je klaar. Nadat je je bestelling geplaatst hebt, zorgen wij voor de rest. Je ontvangt prachtige presentatiemappen met dubbel insteekvak die klaar zijn om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten