Loading...

Gebruik gondeldoosjes om je producten te verpakken alsof het cadeautjes zijn.

  • 11 formaten
  • 3 lamineeropties
  • De uiteinden worden over elkaar heen gevouwen
  • Volledig en in full colour bedrukt
  • FSC® gecertificeerd product: Gemaakt van materiaal uit verantwoord bosbeheer

Presentatie is alles
Op zoek naar een manier om je verpakkingen te verbeteren? Bekijk onze gepersonaliseerde gondeldoosjes. Ze zijn speciaal ontworpen om alles wat je erin stopt extra elegant te maken, of het nu om een product gaat of om een cadeautje. De stijlvolle uitstraling is ideaal voor sieraden, zoetwaren, kledingaccessoires en andere geschenken. Bovendien geven ze je merk wat extra klasse. Onze bedrukte gondeldoosjes zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn geweldig om indruk te maken op klanten en vrienden.

Een prachtig assortiment voor jouw assortiment Het duurzame, gelamineerde papier en de zachte, fluweelachtige afwerking zorgen ervoor dat je doosjes een blijvende indruk maken, terwijl je producten goed beschermd worden. Door hun unieke vorm vallen gondeldoosjes op tussen traditionele verpakkingen. Je kunt kiezen uit 3 soorten laminering en 11 verschillende formaten, zodat je altijd een gondeldoosje met levendig, full colour drukwerk vindt dat bij jouw merk past.

Eenvoudig ontwerpproces Klaar om je eigen bedrukte gondeldoosjes te maken? Bekijk onze galerij met aanpasbare sjablonen (of upload je eigen voltooide ontwerp). Voeg jouw unieke details toe, zoals tekst, je logo en kleuren. Daarna zorgen wij voor de rest. Je doosjes worden professioneel bedrukt, verpakt en verzonden, klaar om iemand blij mee te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten