Verder naar hoofdinhoud

Transparante etiketten

Laat je merk zien met transparante etiketten. Kies welke vorm je wilt en upload eenvoudig een ontwerp. Details bekijken

Vorm
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 15 formaten
  • Doorzichtig kunststof
  • Extra dikke backing met tab
  • Aangepaste vormen beschikbaar
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Uploaden en gaan-ontwerpproces

Op zoek naar een leuke, snelle manier om je merk op onder meer flessen, dozen, potten en tassen te zetten? Overweeg dan eens transparante etiketten. Door de vele vormen en afmetingen, kun je eenvoudig je eigen unieke etiketten maken en je branding naar een hoger niveau tillen.

Onze full-colour, gepersonaliseerde etiketten worden geprint op doorzichtig kunststof en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden. Je kunt zelfs een matte of glossy afwerking kiezen om je etiketten extra speciaal te maken.

Upload je logo om te beginnen met je eigen etiketten en voeg daarna je bedrijfsnaam en contactgegevens toe. Kies de hoeveelheid die het beste werkt voor jou en dat is alles. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige bedrukte etiketten ontvangt, klaar om te gebruiken.

Klaar om ze te maken? Met ons ontwerpproces 'uploaden en gaan' kun je makkelijk en stressvrij uitgesneden stickers maken. Na het uploaden van je logo of afbeelding, maakt een van onze ontwerpexperts er een speciaal stickerontwerp van. We sturen je het ontwerp per e-mail, zodat je het kunt goedkeuren of kunt aangeven of er nog kleine aanpassingen nodig zijn. Pas als het perfect is, printen en verpakken we ze en ontvang jij je stickers. Ze komen klaar voor gebruik aan, zodat je meteen kunt opvallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten