Verder naar hoofdinhoud

Save-the-date magneten

Kondig je grote dag aan met een nieuwe draai aan de traditie. Upload je ontwerp of bekijk onze volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Formaat: 139 x 107 mm
  • Mat magnetisch plaatje
  • Levendige fullcolourdruk
  • Enveloppen beschikbaar

Gefeliciteerd met het vastleggen van jullie trouwdatum! Als het tijd is om het blije nieuws aan te kondigen, zijn save-the-date koelkastmagneten niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Ze herinneren je gasten steeds weer aan je trouwdatum, -locatie en andere info. De genodigden kunnen de magneet op hun koelkast plakken en samen met jou de dagen aftellen. En met de scherpe afdruk van fotokwaliteit op een duurzame magneet kunnen je save-the-date magneten veranderen in souvenirs nadat je het jawoord hebt gegeven. Klaar om je save-the-date koelkastmagneten te maken?

Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen. Als je een sjabloon hebt gevonden dat bij jouw stijl past, helpen wij je met het toevoegen van je eigen details in onze online ontwerpstudio, zoals foto, namen, datum, website-URL en meer. Perfectioneer je ontwerp, plaats je bestelling en laat de rest aan ons over. Je bestelling wordt professioneel gedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Je save-the-date-fotomagneten komen gereed voor gebruik aan, klaar om ze te delen met familie en vrienden.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Save-the-date magneten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten