Loading...

Bedrukte memoblaadjes en organisers

Bedrukte memoblaadjes en memoblaadjesorganisers zijn handig om je schrijfwaar van je logo te voorzien. Bedruk onze praktische, kleurrijke memoblaadjesorganisers met je logo of boodschap en verhoog direct je merkbekendheid.

10 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
10 resultaten


-

Ontwerp je eigen bedrukte memoblaadjes.

Gepersonaliseerde memoblaadjes en memoblaadjesorganisers zijn handige, veelzijdige producten. Je kunt ze gebruiken om overal in huis geheugensteuntjes op te plakken of notities met kleurcodering voor verschillende gezinsleden te maken, bijvoorbeeld voor agenda's, maaltijdplannen en meer. En ze zijn natuurlijk ook ideaal op kantoor. Ze zijn vooral handig om takenlijstjes te ordenen of om ideeën te noteren tijdens brainstormsessies.

We kunnen je helpen met het ontwerpen van memoblaadjes met je logo op de blaadjes zelf, maar je kunt je logo of boodschap ook op de voorkant van een organiser of map met blanco memoblaadjes drukken.

Veelgestelde vragen

Ja. Je kunt bestanden in de indelingen .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt uploaden of zelf een heel nieuw ontwerp maken in onze interactieve online studio.

Bij de meeste van onze producten wordt je logo gedrukt op de voorkant van een organiser of map met blanco memoblaadjes, maar we hebben ook gepersonaliseerde memoblaadjes waarbij je logo op de memoblaadjes zelf gedrukt wordt.

Voor de meeste van onze memoblaadjesorganisers gebruiken we drukwerk in 1 kleur en onze bedrukte memoblaadjes worden in full-colour bedrukt.

Je kunt je bedrukte memoblaadjes zonder vlekken of plakresten achter te laten op veel verschillende oppervlakken plakken, zoals wanden, computers en pagina's van notitieboeken.

Sommige van onze bedrukte memoblaadjesorganisers worden geleverd met een pen of een liniaal. Als je meer kantoorbenodigheden nodig hebt, kijk dan eens naar ons assortiment promotionele producten met onder andere pennen, markeerstiften en meer.