Loading...

Maak van kleine producten direct handige cadeaupakketjes met onze geschenkverpakkingen met handvat.

  • Keuze uit 3 formaten
  • Keuze uit 2 soorten karton
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Niet geschikt voor direct contact met etenswaren
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Veilige en gemakkelijk te dragen verpakkingen
Wil je je product- of geschenkverpakkingen een uniek accent geven? Dat kan met deze kartonnen geschenkverpakkingen met handvat. Zoals de naam al zegt hebben deze dozen een handvat, zodat je de inhoud gemakkelijk en veilig kunt dragen. Van snoepgoed tot luxe sieraden: het kan allemaal in deze dozen. Lekkernijen moet je wel altijd apart inpakken, omdat het karton niet geschikt is voor direct contact met etenswaren. Al met al bieden deze dozen een unieke geschenk- en unboxingervaring terwijl je merk goed zichtbaar is.

Je eigen branding, in een handomdraai in elkaar gezet
Onze geschenkverpakkingen met handvat zijn een geweldige verpakkingsoplossing die FSC®-gecertificeerd is. Dat betekent dat ze gemaakt zijn van materiaal uit duurzaam beheerde bossen. En je kunt kiezen uit twee opties: klassiek karton of premium karton zonder afwerking. Beide zijn lichtgewicht en toch erg stevig.De dozen zijn heel gemakkelijk in elkaar te zetten en klaar voor gebruik. En met keuze uit 3 verschillende formaten kun je een passende verpakking maken die mensen direct open willen maken.

Intuïtieve ontwerpervaring
Klaar om je bedrukte geschenkverpakkingen met handvat te ontwerpen? Je geschenkverpakkingen met handvat maak je snel en gemakkelijk in onze 3D-ontwerpstudio. Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals lijnafbeeldingen en patronen toe om een opvallend ontwerp te maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je ontvangt geschenkverpakkingen met handvat die je direct in elkaar kunt zetten om indruk mee te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten