Loading...

Autoreclame

Maak van elk ritje, autoreis of rondje om het blok een kans om reclame voor je bedrijf te maken. Onze autoreclame wordt gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

4 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
4 resultaten


Breng je merk in elke bocht onder de aandacht met autoreclame.

Bedenk eens hoeveel tijd je doorbrengt in je auto, bestelwagen, vrachtwagen of zelfs met je aanhanger. De kids wegbrengen, heen en weer naar kantoor: alles bij elkaar lijken het (of zijn het misschien zelfs wel) uren per dag. Waarom zou je die tijd niet wat beter benutten en van je auto een uniek, opvallend reclameobject maken? Zet je logo, bedrijfsnaam en korte boodschap op onze gepersonaliseerde autoreclame en zorg dat je opvalt terwijl je door de straten rijdt.

Maak je keuze uit automagneten, autoruitstickers, autodeurstickers of bumperstickers. Ze zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en worden levendig bedrukt in full-colour. Als je eenmaal de autoreclame gevonden hebt die je nodig hebt, breng je je visie gemakkelijk tot leven in onze ontwerpstudio. Kies uit diverse toffe ontwerpen en bewerk je autoreclame totdat die precies bij je bedrijf past. En als je hulp nodig hebt of vragen hebt, dan helpen we je graag.

Veelgestelde vragen

Ja. We adviseren om bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer na te gaan of er specifieke regelgeving is. Houd daarnaast rekening met de volgende richtlijnen:

  • We raden het gebruik van autoruitstickers af op plaatsen waar ze het zicht kunnen belemmeren.
  • Plaats automagneten niet op de motorkap van je auto, omdat ze niet gemaakt zijn om op die locatie gebruikt te worden. Plaats ze alleen op de deuren, de achterkant of de achterklep van je auto.
  • Onze automagneten hechten niet aan niet-metalen oppervlakken of aan deuren die gemaakt zijn met een hoog aluminium- of kunststofgehalte. Het gebruik van magneten op ongeschikte materialen kan gevaarlijk zijn.

Dat hang ervan af wat je nodig hebt. Automagneten zijn een goede optie als je de reclame vaak moet verwijderen of vaak van auto wisselt. Ze zijn duurzaam, PVC-vrij en getest in een windtunnel voor gebruik op de snelweg. Als je iets zoekt om lang op de auto te laten zitten, dan raden we autostickers of bumperstickers aan.

Onze autoreclame heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 3 jaar.

Ja. Voor ruiten van getint glas raden we je aan om de optie met de plakzijde aan de achterkant te kiezen.

Nee, maar we adviseren om je bedrukte stickers en bumperstickers te plaatsen op een voertuig dat nog de originele lak vanuit de fabriek heeft.

Volg deze tips om alles uit je autoreclame te halen:

  • Plaats je ontwerp of tekst in het midden van je sticker, zodat er bij het aanbrengen niets van weggesneden wordt.
  • Kies een grote lettergrootte om te zorgen dat je boodschap goed leesbaar is.
  • Gebruik voor meer contrast lichtgekleurde tekst op een donkere achtergrond of donkergekleurde tekst of een lichte achtergrond.
  • Als je afbeeldingen gebruikt, kies dan scherpe, levendige afbeeldingen met een hoge resolutie (300 dpi).
  • Als je veel tekst nodig hebt, kies dan een groter formaat autoreclame en gebruik het grootst mogelijke lettertype.