Loading...

Binnen- en buitenborden

Zorg dat je klanten niets missen en trek hun aandacht met binnen- en buitenborden. We hebben opties voor binnen- en buitengebruik die lang meegaan, dus met onze binnen- en buitenborden breng je je boodschap het hele jaar door luid en duidelijk over.

15 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
15 resultaten


Zorg dat je boodschap het hele jaar door gezien wordt, binnen en buiten.

Geef je promotionele aanbiedingen, sales en andere boodschappen extra lading met onze binnen- en buitenborden. Van metalen posterstoepborden tot houten winkelbordjes en alles daar tussenin: onze binnen- en buitenborden trekken zowel binnen als buiten de aandacht.

Op zoek naar permanente voorzieningen, zoals kantoorbordjes en bewegwijzering, of iets waarmee je van boodschap kunt wisselen, zoals posterstandaarden? Bij ons vind je wat je nodig hebt. Bovendien zijn de meeste van onze binnen- en buitenborden verkrijgbaar in verschillende formaten.

We hebben borden van metaal, acryl, kunststof, hout en andere materialen. In ons assortiment vind je binnen- en buitenborden die passen bij je smaak en de vereisten van je bedrijf.

Veelgestelde vragen

VistaPrint heeft verschillende accessoires voor onze binnen- en buitenborden. Sommige worden meegeleverd en andere zijn apart verkrijgbaar. Meer informatie over de beschikbare accessoires voor het binnen- of buitenbord van je keuze vind je op de productpagina van dat bord.

We hebben een uitgebreid assortiment binnen- en buitenborden, waarvan de meeste in een enkele materiaalsoort verkrijgbaar zijn. De materialen waar je uit kunt kiezen, zijn acryl, karton (karton, bordpapier en reboard), foam, metaal (aluminium) en hout.

De meeste borden zijn bedoeld voor binnengebruik en zijn niet weerbestendig, maar sommige kunnen ook buiten gebruikt worden. Gebruik accessoires voor binnen- en buitenborden alleen wanneer dat kan.

Binnen en buiten: - Acryl orden - Stoepborden krijt - Aluminium borden - LED-kliklijsten - Houten borden - Reclameborden

Alleen binnen: - Kartonnen borden - Foamboarden - Forex-borden - Reboard borden - Posterstoepborden

Sommige van onze binnen- en buitenborden kunnen in bepaalde mate aangepast worden. Denk bij dit soort aanpassingen bijvoorbeeld aan de keuze van het materiaal, de basiskleur, het ontwerp, de opmaak of de inhoud van de binnen- en buitenborden. De accessoires kunnen niet aangepast worden.