Loading...

Vlaggen

Gezien worden op een vakbeurs, opvallen in de winkelstraat en meer klanten en bezoekers aantrekken. Als dat je doel is, hebben wij de juiste vlag voor die taak.

5 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
5 resultaten


Laat je gepersonaliseerde vlag maar wapperen. Personaliseer je etalage, beursstand en meer.

Ontwerp opvallende gepersonaliseerde vlaggen die gezien worden en die potentiële klanten uitnodigen om kennis te maken met je bedrijf. Van supergrote vlaggen en spandoeken tot etalage- en kioskvlaggen: er zijn verschillende manieren om je merk een boost te geven. Kies een gepersonaliseerde vlag die bij je past en maak een ontwerp met je eigen branding of logo.
Verder vind je bij ons ook vlaggenbases en -masten plus keuze uit doorzichtig en ondoorzichtige stof. Al onze vlaggen zijn volledig personaliseerbaar, zodat je van je binnen- of buitenruimte een fantastische marketingkans kunt maken.

Veelgestelde vragen

We hebben diverse gepersonaliseerde vlaggen in verschillende vormen en formaten. We hebben staande vlaggen die verkrijgbaar zijn met diverse bases en die ideaal zijn om op straat voor je bedrijf of winkel of op een evenement neer te zetten. En we hebben ook gepersonaliseerde vlaggen die gemaakt zijn om aan de muur te hangen, zowel binnen als buiten.

We hebben diverse bases die geschikt zijn voor verschillende soorten ondergronden, afhankelijk van waar je je vlag wilt neerzetten. Zo hebben we specifieke bases voor stoepen en andere harde ondergronden en voor gras. We hebben ook bases waar je met een wiel van je auto op kunt rijden om hem op zijn plaats te houden.

Bij onze enkelzijdige vlag wordt je ontwerp aan een kant op een enkel stuk doorschijnende stof gedrukt. Bij dubbelzijdige vlaggen wordt je ontwerp op twee afzonderlijke stukken stof gedrukt, een per kant. Dubbelzijdige vlaggen hebben ook een derde, ondoorzichtige laag in het midden die het licht tegenhoudt, zodat je ontwerp van alle kanten duidelijk te zien is.

Ja. Je kunt al onze gepersonaliseerde vlaggen zowel binnen als buiten gebruiken.

Je kunt je gepersonaliseerde vlag wassen om hem schoon te houden. Maar een vlag die eenmaal gewassen is, is niet meer brandvertragend, verliest de B1-certificering en voldoen niet langer aan de vereisten voor gebruik op beurzen en evenementen. Als je besluit je vlag toch te wassen, raden we je aan hem in koud water te wassen en daarna aan de lucht te laten drogen.

Op de webpagina van elke vlag vind je een maattabel om je te helpen het formaat te kiezen dat je nodig hebt.