Loading...

Verpak versheid bij je producten met bedrukte stazakken.

  • 12 formaten
  • Afwerking naar keuze glossy, mat of soft-touch
  • Hersluitbare strip en ophangoog beschikbaar
  • Vrijstaand display
  • Full-colour drukwerk op de voor-, achter- en onderkant

Opmerking: Ga naar het optiegedeelte om alle formaten, materialen lamineringen en accessoires van onze zakken te bekijken.

Sealen, neerzetten en opvallen
Op zoek naar een opvallende manier om je artikelen te verpakken? Onze gepersonaliseerde stazakken beschermen niet alleen je product, ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Elke lichtgewicht, flexibele, multilaagse zak houdt de versheid binnen en lucht en vocht buiten. Met opvallend, full-colour drukwerk op diverse vormen en formaten kun je de ideale verpakking voor je producten ontwerpen.

Opties om je verpakkingen te onderscheiden
De uitstraling wordt niet alleen bepaald door je ontwerp, zeker met de verschillende materialen die we bieden. Verkoop je mooi uitziende zoetwaren? Kies een doorzichtig materiaal dat zicht biedt op de inhoud. Bied je thee of koffie aan? Met gemetalliseerde zakken voldoe je aan de branchenormen. Bovendien hebben we diverse afwerkingen en accessoires om je zakken helemaal af te maken. Bekijk onze opties of de veelgestelde vragen voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Gemakkelijke ontwerpervaring Bij het ontwerpen van je verpakkingen heb je verschillende opties: Upload je eigen ontwerp, pas een van onze sjablonen aan of laat een van onze experts een uniek ontwerp voor je maken. Controleer je ontwerp in 3D om te zien of alles klopt en laat vervolgens de rest aan ons over (wis alle vouwlijnen zodat ze niet gedrukt worden). Je ontvangt bedrukte flexibele verpakkingen die aan de bovenkant open zijn. Als je de verpakking vult en aan de bovenkant dicht sealt, is je product klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten