Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Jennifer Dahbura

Jennifer Dahbura komt uit El Salvador. Ze laat zich in haar werk inspireren door vrouwen en wil hen uitbeelden en daarbij thema's als menselijk gedrag, gelijkheid en fantasie verkennen.

Bloei

 

Koninklijke vazen

 

Paddenstoelenveld

 

Sterrenhemel

 

Mijn naam is Jennifer Dahbura. Ik ben freelance illustrator en ik woon in het kleine, tropische land El Salvador. Toen ik opgroeide, werd ik omringd door geweldige vrouwen. Zij waren mijn eerste inspiratiebron en de reden dat mijn werk zich richt op het verbeelden van vrouwen en het verkennen van menselijk gedrag, gelijkheid, gevoel en fantasie, wat het een vleugje magie en mystiek geeft.

Ik laat me ook inspireren door een mengeling van esthetiek uit de 15e eeuw en fotografie uit de jaren 40, vooral uit de circuswereld. Voor mij is het belangrijkst om te proberen de essentie van gevoelens en emoties weer te geven in kunst, wat het intiemer maakt en verbindingen legt met de verhalen van andere mensen.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor volwassenen en kinderen. Bovendien voldoen ze aan de AFNOR-norm voor filtering en ademend vermogen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen of maak er een met je eigen ontwerp.

Volgende collectie

Keith Haring

De iconische Haring werd volwassen in de jaren '80. Hij begon met het maken van sprekende pop-art in het metrostelsel van New York en groeide uit tot een kunstenaar wiens werk te zien was in galerijen over de hele wereld.