Loading...

Gepersonaliseerde werkkleding

Kleed je team met onze collectie bedrukte werkkleding. Van jacks en goed zichtbare vesten tot broeken, T-shirts en meer: bij ons zit je goed.

55 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
55 resultaten


-

Ontwerp gepersonaliseerde werkkleding om je merk zichtbaar te maken op de werkplek.

Geef je team een unieke uitstraling met gepersonaliseerde werkkleding. Deze comfortabele werkkleding beschermt niet alleen je medewerkers, maar houdt ook je merk in het zicht op de werkplek, in de winkel, op kantoor en elders.

Voorzie je medewerkers van stevige, duurzame kleding uit onze collectie gepersonaliseerde werkkleding, waaronder jacks, goed zichtbare vesten, T-shirts, broeken, petjes en meer.

En bij VistaPrint kun je je eigen details toevoegen met behulp van verschillende decoratietechnieken, zoals borduursel, hitteoverdracht en meer. Voeg ze toe in onze intuïtieve studio, dan zorgen wij voor de rest. En als je hulp nodig hebt, staan onze ontwerpexperts altijd klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Goede werkkleding biedt de juiste combinatie van functionaliteit, comfort, professionaliteit en branding. Goed zichtbare vesten met logo zijn bijvoorbeeld onmisbaar om tijdens het werken op locatie zichtbaar en veilig te blijven. Verder hebben we jacks, broeken, T-shirts en meer. Allemaal perfecte outfits voor je winkel, werkplaats, elektrotechnisch bedrijf enzovoort.

In onze intuïtieve ontwerpstudio kun je allerlei unieke details toevoegen aan je gepersonaliseerde werkkleding, zoals je logo, je contactgegevens of de naam van je medewerkers. Zulke details maken je werkkleding niet alleen uniek, maar kunnen ook de communicatie met je medewerkers of je klantenservice verbeteren.

Er geldt geen minimale bestelhoeveelheid voor het grootste deel van onze collectie gepersonaliseerde werkkleding. Maar als je grotere hoeveelheden bestelt, neemt de korting toe naarmate je meer bestelt.

Afhankelijk van het product zelf kunnen je eigen details worden toegevoegd met behulp van verschillende decoratietechnieken. Zo kun je voor geborduurde werkkleding tot 12 stikselkleuren kiezen voor een duurzame, professionele uitstraling. Met hitteoverdracht kun je een onbeperkt aantal kleuren gebruiken voor een levendig, kleurrijk resultaat.