Skip to main content
 

masks by vistaprint®

Futura Laboratories

These designs come from the mind of FUTURA2000, an iconic NYC-based artist, designer, and pioneering voice from the seminal “Subway School.” In collaboration with Futura Laboratories, Vistaprint will donate a portion of the proceeds of Futura Laboratories masks to Free Arts NYC, an organization dedicated to empowering underserved youth through art and mentoring programs.

Artist collection Futura Laboratories

Bos: gemengd wit

 

Bos: gemengd zwart

 

Bos: gemengd hemelsblauw

 

Logo: zwart

 

Logo: Blauw

 

Logo: Zwart/blauw

 

Atomisch: hemelsblauw

 

Atomisch: zwart

 

Atomisch: wit

 

Futura Laboratories x Palais de Tokyo

Een samenwerking tussen Futura Laboratories en een van de grootste musea voor hedendaagse kunst in Europa.

Palais de Tokyo x Futura Laboratories: gewelddadige schat

 

Palais De Tokyo x Futura Laboratories: zwart

 

Palais De Tokyo x Futura Laboratories: wit

 

Forest

Future profile

FUTURALABORATORIES is een ontwerpbureau en lifestylemerk dat in 1997 werd opgericht door kunstenaar FUTURA2000 en was een spin-off van het toenmalige moederbedrijf PROJECTDRAGON.

FUTURALABORATORIES heeft altijd nauw samengewerkt met UMBRELLA FILMS voor visuele versterking en met TARANTULA DESIGNS als grafische denktank. Het merk heeft in de afgelopen tientallen jaren allerlei collecties gemaakt en met verschillende partners samengewerkt aan gezamenlijke projecten. FUTURALABORATORIES werd in 2019 opnieuw gestart vol enthousiasme en betrokkenheid op meerdere platforms.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor ouders en kinderen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen.

Volgende collectie

Sophia Chang

Deze in New York gevestigde illustrator is een rijzende ster in de wereld van kunst, design en streetwear. Met haar werk vertelt ze levendige, visuele verhalen die de kijker uitnodigen om vol in het leven te staan.