Laten we elkaar beschermen met RFS-mondkapjes van Vistaprint

Het dragen van een mondkapje is een van de dingen die we kunnen doen om anderen te beschermen, naast afstand houden en handen wassen.Deze RFS-mondkapjes van Vistaprint hebben een systeem van vervangbare filters, zitten comfortabel en zijn bedrukt met unieke ontwerpen. Zoek een ontwerp dat bij jouw stijl (of die van je kind) past en bescherm de mensen om je heen.

Deze mondkapjes zijn geen medische benodigdheden of persoonlijke beschermingsmiddelen.

Duurzaam, comfortabel ontwerp

Verstevigde naden, gecertificeerd materiaal, gesublimeerd grafisch ontwerp dat lang mooi blijft en een anti-allergene binnenkant van 100% katoen dat zacht aanvoelt aan de huid.

Geschikt voor elk gezicht

De 3-dimensionale kinstructuur, neusbrug die tegen duizenden keren buigen bestand is en verstelbare bandjes houden het herbruikbare mondkapje de hele dag perfect op zijn plaats.

RFS-maskers beschermen je en hinderen je ademhaling niet

De geavanceerde filtering blokkeert verontreinigingen in de lucht zonder dat er vocht wordt opgevangen. Doordat er een vervangbaar filter gebruikt wordt, kan het kapje steeds gewassen en opnieuw gebruikt worden. Een milieuvriendelijke, veilige oplossing.

herbruikbare mondkapjes met filter
  1. Duurzaam textiel aan de buitenkant

  2. Vervangbaar filter

  3. Elektrostatische, absorberende stof

  4. Binnenlaag van 100% katoen

Vistaprint doneert 10% van de opbrengst van de mondkapjes aan hulp voor kleine bedrijven

Voor elk mondkapje dat je koopt, doneren wij 10% om kleine bedrijven te steunen die leiden onder het coronavirus.

herbruikbare mondkapjes voor bedrijven

Meer informatie over

Onze missie

Vistaprint® helpt kleine ondernemers om professioneel ontworpen, moderne marketing op maat te creëren met het assortiment producten dat zij nodig hebben om professioneel en voorbereid voor de dag te komen.

Daarnaast verrassen miljoenen klanten hun vrienden, collega‘s en familie met de eenvoudig te creëren canvas prints voor aan de muur, mokken en andere fotogeschenken van Vistaprint.

In deze tijd waarin we de krachten moeten bundelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, zetten we onze uitgebreide ervaring in productie en personalisering in om meer mensen te stimuleren om mondkapjes te dragen voor meer bescherming. Als we allemaal een mondkapje dragen, zijn we allemaal veiliger. En kunnen de kleine bedrijven, die de spil zijn van onze economie, weer aan het werk.