Loading...

Kunststof etiketten

Geef je producten, weggevertjes en meer wat extra karakter. Diverse formaten en materialen en aangepaste vormen beschikbaar. Details bekijken

Fetching compatible options
Materiaal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Laat je verpakkingen opvallen met duurzame kunststof etiketten.

  • 15 formaten
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 4 materialen
  • Gesplitste rol met keuze uit 4 diameters
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Op zoek naar een leuke manier om de uitstraling van je verpakkingen te verbeteren? Met onze bedrukte kunststof etiketten kun je direct aan de slag, bijvoorbeeld om de producten in je winkel te organiseren of om je merk en je logo beter te laten opvallen.

Onze bedrukte kunststof etiketten zijn gemaakt van duurzaam, waterbestendig materiaal, zodat je potten, dozen, zakken en meer gemakkelijk kunt labelen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, afwerkingen en vormen. En als je geen geschikte vorm kunt vinden, dan bieden we ook aangepaste vormen als optie. Dankzij de gemakkelijk te verwijderen kunststof backing blijven je etiketten er netjes uitzien.

In onze ontwerpstudio kun je je logo of illustratie uploaden en meteen beginnen met bewerken. Kies een achtergrondkleur en een standaard of aangepaste vorm voor de rand van je etiketten. Zodra je ontwerp af is, kun je het laten printen. Je ontvangt kunststof etiketten die je meteen kunt gebruiken om op te vallen. Als je vragen hebt tijdens het proces, kun je met onze specialisten chatten door in de rechterbenedenhoek van het ontwerpscherm op 'We helpen je graag' te klikken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten