Alles om je bedrijf te promoten.
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagentje. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of design services, eerdere bestellingen of Promotionele Producten van Vistaprint, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor de bezorging en eventuele extra opties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Heb je ons op tv gezien? Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen.
Toepassen
Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
 
 
Heb je ons op tv gezien?
 
Kortingscode toegepast
Heb je ons op tv gezien?
Sluit
 
 

DE BIG SALE

tot wel 50% korting op alle producten

Promocode

VP3001

Shop nu

Etiketten

 

Perfect voor het labelen van je producten of andere zaken

  • Ruim je kantoor op, label je producten, gebruik ze voor pakketjes of andere zaken
  • Drukwerk in kleur voor matte sticker labels
  • Beschikbaar in diverse vormen en formaten
Etiketten

Kleine etiketten - Rond


Kleine etiketten - Rond
Vanaf € 5,99 (incl. btw) per vel van 24 stuks
Label je producten met deze ronde stickers met een diameter van 38 mm. Dit kleine formaat maakt ze prima geschikt voor je logo, initialen of bedrijfsnaam.

Grote etiketten - Rond


Grote etiketten - Rond
Vanaf € 5,99 (incl. btw) per vel van 6 stuks
Bespaar in de kosten op verpakkingen door ze zelf te labelen met je etiketten. Ze zijn groot genoeg (diameter 76 mm) voor je contactgegevens of een speciale aanbieding.

Kleine etiketten - Ovaal


Kleine etiketten - Ovaal
Vanaf € 5,99 (incl. btw) voor 1 vel van 10 stuks
Deze kleine stijlvolle stickers (76 x 51 mm) zijn perfect voor het labelen van je producten of persoonlijke bezittingen. Plak ze op individuele artikelen, dozen, tassen, tupperware® bakjes en meer.

Grote etiketten - Ovaal


Grote etiketten - Ovaal
Vanaf € 5,99 (incl. btw) voor 1 vel van 4 stuks
Zorg dat je producten opvallen met deze grote ovale stickers van 127 x 76 mm. Voeg je logo en bedrijfsgegevens toe voor een consistente en professionele look of een origineel ontwerp voor thuis.

Kleine etiketten - Rechthoekig


Kleine etiketten - Rechthoekig
Vanaf € 5,99 (incl. btw) voor 1 vel van 10 stuks
Deze rechthoekige etiketten zijn perfect voor het labelen van tassen, dozen en meer. Voeg je logo toe voor een professionele uitstraling evenals je contactgegevens of persoonlijke info. Beschikbaar in het formaat 87 x 49 mm.

Grote etiketten - Rechthoekig


Grote etiketten - Rechthoekig
Vanaf € 5,99 (incl. btw) voor 1 vel van 4 stuks
Maak het je klanten gemakkelijk door je producten herkenbaar aan te bieden. Deze stickers van 76 x 102 mm kunnen worden gebruikt voor verpakkingen, individuele artikelen en meer.

Unieke stickers van Vistaprint

Postetiketten zijn praktisch en geven je brieven en pakketten voor een consistente uitstraling.
Persoonlijke postetiketten helpen je tijd en moeite besparen en geven een consistente uitstraling. Maak je eigen etiketten met je adres en logo of gebruik een van onze ontwerpen. Ze bieden voldoende ruimte om een adres op te schrijven.
Verzendkosten, productopties en het uploaden van foto’s/logo’s niet inbegrepen, tenzij anders vermeld. Elk besteld product is onderhevig aan de volledige verzendkosten voor dat product. Maximaal aantal gratis producten per bestelling is 4. Kortingen zijn niet geldig op eerder geplaatste bestellingen. Vistaprint behoudt het recht om aanbiedingen Te allen tijde en zonder aankondiging of reden in te trekken of te wijzigen. Dit geldt mede voor aanbiedingen die niet correct zijn weergegeven vanwege eventuele fouten.