Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Bedrukte naamstickers

Haal de backing eraf en plak ze op potten, dozen, verpakkingen en nog veel meer.

Zoek op vorm

Gestanst in de vorm die jij wilt, in verschillende populaire formaten.
 
 
 
 
 
 

Shop op toepassing

Gebruik je logo om originele, handige stickers of etiketten te maken.
 
 
 

Maak unieke en professionele bedrukte naamstickers.

Met de volledig aanpasbare sjablonen van VistaPrint kun je eenvoudig naamstickers ontwerpen met je bedrijfsnaam en logo die je kunt gebruiken voor je zakelijke post, als etiket voor productverpakkingen en nog veel meer. Wij zullen voor jou de perfecte stickers bedrukken; het maakt niet uit of dit nu je eerste batch is of dat je op zoek bent naar een grote hoeveelheid stickers als productetiket, weggevertje en meer. Onze stickers zijn beschikbaar in verschillende formaten en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang mooi blijven. Waar je ze ook voor wilt gebruiken, met de verschillende opties maak je stickers die opvallen.

Veelgestelde vragen

Ja! Als je op de stickers wilt schrijven, raden we aan om een watervaste stift te gebruiken omdat dit beter hecht. Als je zwarte stickers maakt, zorg dan dat je een inktkleur kiest die daar goed zichtbaar op is, zoals goud, zilver of wit.

Voor je ontwerp heb je verschillende opties:

  • Bekijk onze ontwerpgalerij met kant-en-klare sjablonen die je kunt aanpassen met je tekst, afbeeldingen of logo's.
  • Upload je eigen bestand om een heel nieuw ontwerp te maken.
  • Werk samen met een professionele ontwerper om een uniek ontwerp te maken.
  • Als je een sticker in een afwijkende vorm kiest met je logo erop, maakt een van onze ontwerpers een ontwerp en stuurt je dat binnen 4 uur ter goedkeuring toe.

Je kunt verschillende stickeropties kiezen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld:

  • Moet je er op kunnen schrijven? Dan adviseren we om te beginnen met stickers op vellen wit papier.
  • Moeten ze waterbestendig zijn? Kies dan onze ronde of vierkante stickers, want die zijn gemaakt van waterbestendig kunststof.
  • Wil je je stickers uitdelen? Dan adviseren we onze uitgesneden of contourgesneden stickers, die je ontwerp laten opvallen met een afwijkende vorm.

Ja, of je nu van een druk patroon houdt of juist liever een minimalistisch ontwerp wilt, we bieden keuze uit allerlei opties. Nadat je de soort en de vorm van de stickers hebt gekozen, kun je onze stickergalerij bekijken. Je kunt ook filteren op branche, stijl of kleur.

Op dit moment niet. We bieden levertijden van 2, 4, 6 en 10 werkdagen.