Verder naar hoofdinhoud

Wandkalenders

Maak vrienden of familie blij met een attent geschenk waar ze het hele jaar van kunnen genieten. Wandkalenders met 12 maanden, in verschillende formaten en nieuwe ontwerpen voor 2022. Details bekijken
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Nieuw: verbeterde ontwerpen en opmaken
  • Keuze uit 3 formaten (bekijk de maattabel voor details)
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Verschillende achtergronden & clipart
  • Spiraalbinding die lang meegaat
  • Haarscherpe foto's afgedrukt in full colour
  • Wandkalenders voor 2022 nu verkrijgbaar

Wil je een jaar vol magie maken? Met persoonlijke wandkalenders kun je je favoriete foto's en momenten delen met vrienden en familie, op een attente, praktische manier. En met de nieuwe ontwerpen en opmaakopties die je nu ter beschikking hebt, is het nog makkelijker om een vrolijke kalender met foto te maken. Verkrijgbaar in 3 formaten (A4, A3 en dubbele A4), zodat je kunt kiezen welke optie het best in jouw ruimte past.

Wil je zelf een kalender maken met foto's? Wij helpen je met het uploaden van je afbeeldingen in hoge resolutie, inclusief foto's op je smartphone. Je kunt je kalender ordenen en ontwerpen in onze online ontwerpstudio en extra decoratie toevoegen aan belangrijke datums, zoals verjaardagen, jubilea en meer. Als je ontwerp helemaal naar wens is, zorgen wij voor de rest. Met ons drukwerk van fotokwaliteit en professionele verpakking komt je kalender met foto perfect aan, klaar om elke maand een glimlach tevoorschijn te toveren.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten