Loading...

Visitekaartjes natuurpapier

Kies een hoogwaardige papiersoort om je logo en contactgegevens op te laten zien. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Creëer een klassiek visitekaartje dat er goed uitziet én goed aanvoelt.

 • 3 formaten
 • natuurpapier van 300 g/m²
 • Keuze uit 2 soorten hoeken: vierkant of rond
 • Voelt aan als: een notitiekaartje
 • Levendig, full-colour drukwerk
 • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Mooie, strakke uitstraling Zoek je een hoogwaardig visitekaartje dat de aandacht op je bedrijf, logo en contactgegevens vestigt? Denk dan eens aan onze visitekaartjes van natuurpapier. De voor- en achterkant zonder afwerking geven het gebroken wit papier een lichte textuur en een niet-glanzende uitstraling. Het is vooral een goede optie als je handgeschreven notities voor je klanten wilt toevoegen.

Ontwerp je perfecte kaartje
Onze visitekaartjes van natuurpapier hebben niet alleen een unieke structuur en afwerking, maar zijn bovendien verkrijgbaar met diverse personaliseerbare opties. Kies uit 3 formaten en 2 soorten hoeken (vierkant of rond) om een kaartje te maken dat perfect bij je merk past. Het natuurpapier van 300 g/m² voelt stevig en toch licht aan, vergelijkbaar met een notitiekaartje. En dankzij levendig, full-colour drukwerk valt je ontwerp goed op, zodat je een blijvende indruk kunt maken.

Soepele bestelprocedure
Klaar om een visitekaartje van natuurpapier te maken? Bekijk eerst onze collectie volledig aanpasbare ontwerpen. (Als je al een eigen ontwerp hebt, kun je onze gemakkelijke uploadprocedure gebruiken.) Nadat je een favoriet sjabloon hebt gevonden, kun je het aanpassen met je eigen gegevens. Wij zorgen er dan voor dat je professionele, verzorgde kaartjes ontvangt die je direct kunt gebruiken om op te vallen.

Klantbeoordelingen

5 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  3
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  0
 • 1 Ster
  1
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 5 klanten

Visitekaartjes natuurpapier

4 aug. 2023 | Ronald

Mooie kwaliteit visitekaartjes natuurpapier en sneller geleverd dan verwacht.


Prima afdruk, en zeer snel geleverd .

16 okt. 2021 | Jacinta

Het betreft visitekaartjes , ze zijn niet duur dus kan ik er royaal mee omgaan, zonder te verspillen natuurlijk, het blijft een item dat in de prullenbak zal verdwijnen als je je doelen niet goed stelt.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Perfect.

28 feb. 2020 | Studio Marly

Door de recensies was het twijfelachtig wat ik kon verwachten, maar het ziet er écht super uit. Vooraf had ik al een ontwerp gemaakt, dus er hoefde alleen maar een PDF worden geüpload. Echt top!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Bestelling niet goed uitgevoerd

15 mrt. 2019 | De Boer

Eerdere ervaringen met Vistaprint zijn prima. De laatste keer ben ik niet tevreden. Ik heb twee doosjes van elk vijftig kaartjes ontvangen. De kaartjes van beide doosjes verschillen (uitlijning). De uitlijning per kaartje klopt ook niet. Omdat ik niet weet waar de fout ligt heb ik heb kaartje maar opnieuw gemaakt en nog een keer besteld.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Niet weer zo bestellen

16 feb. 2018 | Cees

Of niet goed doorgegeven of niet goed gehoord, ik heb telefonische hulp gehad van vistaprint en kom er nu achter dat er een fout in het e-mail adres is geslopen en ik smalle kaartjes heb, wat niet de bedoeling was, jammer dat het zo gelopen is vooral omdat het zo goed aanvoelde bij de telefonische bestelling

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Het spijt ons van de kaartjes. Maar we zien ook dat er al contact is geweest met de klanten service en dat er kostenloze kaartjes in het juiste formaat onderweg zijn !

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Visitekaartjes natuurpapier in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten