Loading...

Gepersonaliseerde spandoeken

Spandoeken om op te hangen

 
 
 
 

Spandoeken om neer te zetten

 
 
 
 

Indruk maken begint met opvallen. Onze bedrukte spandoeken kunnen je helpen.

Wil je zichtbaarder zijn? Het juiste unieke spandoek kan de aandacht van voorbijgangers of potentiële klanten trekken, vooral op plaatsen of evenementen met veel bezoekers. We hebben gepersonaliseerde spandoeken en borden met tal van hoogwaardige, full-colour ontwerpen voor elke gelegenheid, zoals conferenties, beurzen, evenementen in je winkel of buurtfeesten.

Kies om te beginnen de spandoekstijl die het beste bij je past: spandoeken van vinyl (met opties voor zowel binnen als voor buiten), roll-up banners (met opties voor indoor handelsbeurzen en outdoor evenementen) en spandoeken van stof (voor op tafel, in restaurants en meer) en meshdoeken (de beste optie voor buiten). En als je op enig moment hulp nodig hebt, dan staat ons team voor je klaar met tips en deskundig advies. Laten we beginnen met ontwerpen.

Veelgestelde vragen

Meshdoeken hebben kleine gaatjes in het weefsel, waardoor ze ietwat doorzichtig en wat minder levendig dan vinyl zijn. Mesh is erg geschikt voor grote lettertypes en afbeeldingen, terwijl vinyl geschikt is voor complexere ontwerpen.

Hangringen van 1,27 cm worden meegeleverd met meshdoeken en zijn als optie beschikbaar voor vinyl, PVC-vrij en stof. Voor roll-up banners zijn ze niet nodig. Hangringen komen 60 cm uit elkaar bij de hoeken aan de boven- en onderkant van het spandoek.

Nee, op dit moment niet. We bieden veel verschillende afmetingen, dus de kans is groot dat we een spandoek hebben dat past bij wat je nodig hebt.

Helaas niet. We raden aan standaarden van VistaPrint te gebruiken voor de beste pasvorm en stabiliteit.

Alleen onze roll-up banners zijn aan beide kanten te bedrukken.