Verder naar hoofdinhoud
Kleur
Aanbevolen
Muismat met foto
Heli Muismat

Ontwerp gepersonaliseerde muismatten met je logo, tekst of favoriete foto.

Wil je je kantoor op persoonlijke werkruimte een consistente uitstraling geven? Muismatten zijn snel en gemakkelijk te ontwerpen en voorzien je bureau van je eigen merk. Onze praktische, veelzijdige muismatten zijn perfect als promotioneel weggevertje of geschenk. Je kunt zelfs een foto van je gezin uploaden om je thuiskantoor gezelliger te maken.

Klaar om aan te slag te gaan? In onze ontwerpstudio kun je een bestand uploaden of helemaal zelf een muismat ontwerpen. Laat je inspireren door onze collectie volledig personaliseerbare ontwerpsjablonen. En vergeet niet dat onze ontwerpexperts je altijd kunnen helpen om professioneel uitziende promotionele muismatten te ontwerpen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen foto of ontwerp gebruiken?

Ja. We accepteren diverse bestanden, waaronder .jpg, .png, .pdf, .ppt en .ai.

Je hebt verschillende opties voor het bedrukken van je muismatten. Drukwerk in 1 kleur is ideaal voor eenvoudige ontwerpen zoals een logo in een enkele kleur. Full-colour drukwerk is perfect voor foto's.

Je kunt kiezen tussen foam, kunststof en rubber voor je muismatten.

Ja, we hebben bedrukte muismatten vanaf een enkel exemplaar. Je kunt filteren op 'Geen minimale hoeveelheid' om te vinden wat je zoekt.

Onze muismatten zijn verkrijgbaar in zwart, blauw of wit.