Loading...

Bedrukte notitieboeken

Vind oplossingen om notities te maken voor evenementen, winkels, werkruimtes of thuis.
 
 
 
 
 
 
Val op met een uniek, voordelig ontwerp
Geef je project een professionele afwerking. Vul een kort opdrachtformulier in en ontvang binnen 24 uur concepten van onze interne ontwerper.
Meer weten?
Overzichtspagina stempels > Cloudinary-beeldcomponent

Gerelateerde producten

Geef het dagelijks maken van aantekeningen een uniek tintje voor persoonlijke gebruik of om je bedrijf te promoten.

Zoek je een nieuwe manier om indruk te maken op vrienden, familie, klanten of zakenpartners? Gepersonaliseerde schrijfwaar geeft je vertrouwen en laat je overkomen als een pro terwijl je opvalt tussen de concurrentie.

Bij VistaPrint kunnen we je helpen bij elkaar passende schrijfwaar te ontwerpen die uniek is en opvalt. Zet een enkel ontwerp zoals een monogram, een logo of zelfs een leuk patroon op kantoorbenodigdheden en schrijfwaar die je met trots aan iedereen laat zien. Bij ons zit je goed voor bij elkaar passende spiraal- of lijmgebonden notitieboeken en nog veel meer.

Als je niet weet waar je moet beginnen met je ontwerp, dan kan het team van onze ontwerpdiensten je altijd helpen een consistente look te creëren voor al je zakelijke en persoonlijke schrijfwaar.

Veelgestelde vragen

Spiraalgebonden notitieboeken hebben een spiraalbinding en bieden keuze uit blanco of gelinieerd papier, met 80 pagina's per boek. Lijmgebonden notitieboeken zijn met lijm gebonden en bieden keuze uit diverse paginastijlen, plus 4 afwerkingsopties voor het omslag. Ze kunnen maximaal 240 pagina's per boek bevatten.

De afmetingen van beide gepersonaliseerde notitieboeken zijn 139 x 216 mm. Maar er zijn wel verschillen in paginastijlen, afwerkingsopties voor het omslag en het aantal pagina's.

Ja, de meeste schrijfwaarproducten die we aanbieden kunnen voor allebei gebruikt worden. Voor sommige producten vind je sjablonen die beter bij zakelijk gebruik passen of juist bij persoonlijk gebruik. Voor andere kun je een eigen ontwerp uploaden.

Over het algemeen geldt dat bedrijven met bedrukte enveloppen en briefpapier een goede indruk op hun klanten kunnen maken. Door bedrukte lijmgebonden notitieboeken, spiraalgebonden notitieboeken of notitieblokken aan je schrijfwaren toe te voegen, krijg je meer mogelijkheden voor interne taken zoals notities maken en ordenen. Als je deze artikelen bedrukt met je logo, kunnen ze ook fungeren als promotionele items die je naamsbekendheid vergroten. Stuur je producten of bestellingen naar klanten? Dan kun je ook overwegen om sluitstickers of postetiketten in te kopen. Voor detailhandelaren zijn klantkaartjes en cadeaubonnen ook zeer geschikt om aan te bieden.

Ja! Als je inlogt en 'Mijn account' selecteert, zie je de menuoptie 'Mijn bestellingen en nabestellen'. In dit gedeelte kun je snel de bedrukte schrijfwaar nabestellen waar je meer van nodig hebt.

Ja. Voordat je je bestelling afrondt, kun je een voorbeeld bekijken van hoe het product er na het drukken uit zal zien.