Verder naar hoofdinhoud

Bedrukte legpuzzels

Maak leuke gepersonaliseerde puzzels.met foto's, ontwerpen of speciale boodschappen. Afbeeldingen zijn eenvoudig te uploaden, zelfs via Facebook of je mobiele telefoon. Details bekijken
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 2 opties voor het formaat
  • 88 of 96 stukjes
  • Duurzaam karton met glanzende afwerking
  • Bedrukking van fotokwaliteit over gehele oppervlak
  • Wordt in elkaar gezet geleverd

Klaar om een persoonlijk tintje aan een spelletjesavond te geven of een nieuwe manier te vinden om de kleintjes te vermaken? Nu kun je je eigen puzzel maken en deze klassieke groepsactiviteit een onverwachte twist geven. Onze gepersonaliseerde puzzels kunnen een van je lievelingsfoto's bevatten, een speciale boodschap of een leuk ontwerp naar keuze. En omdat je ontwerp wordt afgedrukt op stukjes duurzaam, glanzend karton, kunnen gebruikers van alle leeftijden plezier beleven aan je puzzel. Geniet thuis van je fotopuzzel of neem hem mee als leuk cadeautje voor je dierbaren. (Let op: de puzzel komt in elkaar gezet aan.)

Klaar om te creëren? Je gaat een ontwerp naar keuze uploaden: een vakantiekiekje, familiefoto of iets heel anders. (Als je een afbeelding vanaf je mobiele telefoon of Facebook wilt uploaden, dan staan we klaar om je te helpen.) Vervolgens kun je het ontwerp aanpassen met afbeeldingen, tekst en meer. Nadat je jouw puzzelontwerp hebt gemaakt, zorgen wij voor de rest met ons druk- en bezorgingsproces voor gepersonaliseerde puzzels. Je creatie komt er geweldig uit te zien, klaar om een glimlach op gezichten te toveren.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten