Loading...

Kerstverpakkingen

Alles wat je voor de kerst wilt, is hier. Wat er ook op je lijstje staat, wij bedrukken dat.

Verzending en bezorging

Stuur je producten veilig op, zonder dat je daar een arrenslee of rendieren voor nodig hebt.
 
 
 
 
 
 
 

Ontwerp zoete en stoute verzendaccessoires.

Productdozen en geschenken voor klanten

Dozen en verpakkingen met kerstthema die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Feestelijke boodschappentassen en papieren tassen

Bezorg je cadeaus in echte kerststijl met feestelijke zakken voor producten in alle vormen en maten.

Inpakaccessoires voor cadeaus

Maak de Kerstman trots. Til je inpakkunsten naar een hoger niveau.

Voedselverpakkingen voor elk feestmaal.

Bedrukte verpakkingen die geschikt zijn voor alles, van soep tot kalkoen en cranberrysaus.
 
 
 
 

Feestelijke ideeën

Je kunt alles kerstelijk maken. Dus maak alles kerstelijk.

Bekijk ons volledige aanbod verpakkingen

Zie je niet de verpakking die je nodig hebt? Bekijk hieronder ons volledige aanbod verpakkingen.

Bekijk ons volledige aanbod verpakkingen

Zie je niet de verpakking die je nodig hebt? Bekijk hieronder ons volledige aanbod verpakkingen.

Maak je kerstverpakkingen dit jaar nóg leuker.

Was het je al opgevallen dat we zin hebben in Kerstmis? Geen betere manier om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven dan met kerstverpakkingen met je logo en merk erop. Breng iedereen in de kerstsfeer met elke bestelling, elke levering en elk cadeau. VistaPrint heeft verschillende kerstverpakkingen, variërend van hang tags en verzenddozen tot kartonnen bekers en snackbakjes. Kies uit diverse ontwerpen met kerstthema, waaronder voor specifieke branches en toepassingen. Wat je ook zoekt, we maken het proces graag zo eenvoudig mogelijk. Onze ontwerpexperts staan klaar om je een handje te helpen. We wensen je vrolijke feestdagen!

Veelgestelde vragen

De feestdagen zijn voor veel kleine bedrijven een interessante periode met meer omzet. En hoe kun je je klanten nu beter in de feeststemming brengen dan met bedrukte kerstverpakkingen? Daarom heeft VistaPrint een uitgebreid assortiment bedrukte verpakkingen, water-geactiveerde verpakkingstape en nog veel meer.

Als klanten zo vlak voor de feestdagen producten kopen, is de kans groot dat ze die aan iemand cadeau willen geven. En met bedrukte verpakkingen kun je die klanten helpen door hun artikelen zo te verpakken dat ze direct als cadeau onder de kerstboom gelegd kunnen worden. Als je je artikelen op die manier presenteert, zorg je niet alleen voor tevreden klanten, maar vergroot je ook je naamsbekendheid.

De feestdagen zijn voor jou als zelfstandige ondernemer meer dan een kans om je producten in te pakken in feestelijk, kleurrijk papier. Je kunt die gelegenheid ook gebruiken om je merk te versterken. Gebruik bijvoorbeeld niet alleen traditionele kerstkleuren zoals rood en groen, maar ook de kleuren van je merk om feestelijke, luxe dozen, tape en meer te ontwerpen. Zo vertellen ook je verpakkingen duidelijk het verhaal van je bedrijf.

Bij VistaPrint willen we dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt, vooral voor de feestdagen. Maar het is goed om rekening te houden met vertragingen vanwege de extra drukte voor de feestdagen. Het is daarom verstandig om je bedrukte verpakkingen ten minste een maand voor de feestdagen te bestellen. Dan voorkom je niet alleen gedoe met vertragingen, maar heb je na ontvangst ook meer tijd om te bekijken hoe je je verpakkingen creatief gaat gebruiken.

Dat gaat snel en gemakkelijk. Bij VistaPrint bieden we verschillende ontwerpopties.

Kies een van onze vele sjablonen als uitgangspunt. Upload vervolgens je logo, voeg tekst toe en keur je ontwerp goed. Je aangepaste ontwerp is in een mum van tijd klaar.

Je kunt ook samenwerken met een van onze ontwerpexperts om een heel nieuw, compleet uniek ontwerp te maken voor je kerstverpakkingen.

Daarvoor zijn geen extra kosten. Je kunt onze sjablonen met kerstthema gratis gebruiken als je voldoet aan de minimale bestelhoeveelheid. Je kunt beginnen met 1 enkel bedrukt brievenbuspakket of 10 bedankkaarten.