Loading...

Verpakkingsdozen en verzendzakken

Geef een nieuwe draai aan 'met zorg behandelen' met stijlvolle, bedrukte dozen, enveloppen en nog veel meer.
Verzenddozen

Verzenddozen

Elegant deksel aan de bovenkant voor een speciale uitpakervaring.
 
Bestseller
Verzenddozen

Verzenddozen

Elegant deksel aan de bovenkant voor een speciale uitpakervaring.
 
Verpakkingsdozen

Verpakkingsdozen

Beproefde verpakkingen voor grote artikelen, nu met je merk erop.
 
Verpakkingsdozen

Verpakkingsdozen

Beproefde verpakkingen voor grote artikelen, nu met je merk erop.
 
Verzendzakken

Verzendzakken

Lichtgewicht en waterafstotend voor het verzenden van kleding, documenten en nog veel meer.
 
Verzendzakken

Verzendzakken

Lichtgewicht en waterafstotend voor het verzenden van kleding, documenten en nog veel meer.
 

Enveloppen en verpakkingen

Stroomlijn je verzendproces en zorg dat alles wat je verstuurt er altijd goed uitziet.

Verzendaccessoires

Voeg aan elke zending je merk toe met onze verpakkingsaccessoires.

Onbedrukte verpakkingen

Houd het simpel met onbedrukt verzendmateriaal of verken unieke manieren om te personaliseren.

Maak de uitpakervaring compleet

Geef je verpakkingen unieke finishing touches voor een unieke ervaring van begin tot eind.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontwerphulp nodig?
Vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent of werk samen met een professionele ontwerper om een origineel, uniek ontwerp te krijgen.
Ontwerpdiensten verkennen

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van het product. Als je waterafstotende en scheurbestendige verpakkingen zoekt voor kleding en meer, probeer dan onze verzendzakken. We hebben ook wit of bruin golfkarton beschikbaar voor de meeste verpakkingsdozen en wit of bruin e-golfkarton van 1,8 mm voor plattere enveloppen en dozen. Meer informatie over materialen en andere opties vind je op de afzonderlijke productpagina's.

Je dozen worden plat geleverd om ruimte tijdens het transport te besparen, maar ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten volgens de meegeleverde stapsgewijze instructies.

Ja! Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je logo laten afdrukken op alle dozen en enveloppen op deze pagina, behalve op de kartonnen verzenddozen en de onbedrukte verzenddozen (daarvan zijn wel bedrukte versies beschikbaar). Bovendien kun je onbedrukte verpakkingen van je merk voorzien met behulp van onze verzendaccessoires, zoals zelfklevende verpakkingstape of adresstickers.

Je kunt bedrukte verpakkingsdozen en verzenddozen al vanaf 1 exemplaar bestellen, zonder minimale bestelhoeveelheid.

Dat hangt af van je stijl en wat je nodig hebt voor je bedrijf. Als je indruk op klanten wilt maken met een unieke uitpakervaring, dan adviseren we onze verzenddozen. Voor grotere of zwaardere producten die meer bescherming nodig hebben, raden we verpakkingsdozen aan. Voor lichtere artikelen zoals textiel, documenten, kleding en cadeaubonnen zijn verzendzakken en kartonnen enveloppen erg geschikt. Daarnaast vind je op deze pagina nog allerlei andere verzendoplossingen, dus kijk even rond om te zien wat het beste bij je past.

Ja, we hebben stempels voor dozen en enveloppen. Voor enveloppen adviseren we onze zelfinktende stempels of stempels met handtekening. Voor alles wat groter is, zit je goed met onze zelfinktende stempels voor verpakkingen.

Doordat 95% van het papier dat we gebruiken FSC® gecertificeerd is, is de kans groot dat je de papieren of kartonnen verpakkingen die je bij ons bestelt, kunt recyclen. Maar de regels kunnen per plaats verschillen, dus het is goed om het bij je gemeente of milieustraat na te vragen.

Onze verpakkingsdozen kunnen je producten goed genoeg beschermen tijdens internationaal transport. Helaas hebben we momenteel geen enveloppen voor internationale zendingen.