Loading...

Bedankkaarten en aandenkens 

Geniet van je nieuwe huwelijksgeluk met bedrukte kaarten voor gasten en aandenkens aan je bruiloft die jouw liefde vieren.

Kaarten vol dankbaarheid

Stuur een gedenkwaardiger bedankje met een elegant ontwerp dat bij je thema past.
 
 
 
 

Aandenkens om te krijgen en te bewaren

Koester je grote dag elke dag opnieuw en zet die prachtige trouwfoto's aan het werk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hier voor je hele bruiloftsreis
Vind prachtige benodigdheden voor elke fase van de planning (denk aan save-the-date kaarten, dromerige trouwkaarten en nog veel meer).
Shop alle trouwproducten

Beleef de magie opnieuw met aandenkens en bedankkaarten voor je bruiloft.

Jullie hebben samen feest gevierd en gedanst. En je bruiloft mag dan technisch gezien wel zijn, maar de pret kan best nog even doorgaan. Daar zijn bedankkaarten handig voor. Bedrukte bedankkaarten met je persoonlijke accent (misschien een van je trouwfoto's?) zijn perfect om je gasten waardering te tonen en je speciale dag opnieuw te beleven. Onze kaarten worden gedrukt op premium papier en zijn verkrijgbaar met diverse sjablonen die bij je thema passen. Dat in combinatie met onze eerlijke prijzen betekent dat je in stijl kunt bedanken terwijl je recht doet aan je budget.

Je gasten zijn natuurlijk niet de enigen die je trouwfoto's kunnen bewonderen. Met gepersonaliseerde cadeaus van VistaPrint kun je die foto's afdrukken op aandenkens die het huis van jou en je geliefde kleur geven. Ontwerp een levendige canvas print voor je woonkamer of een aandenken dat je mee naar kantoor kunt nemen, zoals een wandkalender. Fotogeschenken zijn ook leuk als cadeau voor je trouwdag. Dat eerste jaar is ten slotte voorbij voordat je het weet.

Veelgestelde vragen

Er zijn veel gangbare gebruiken als het om het schrijven van bedankkaarten gaat. Hier is een kort overzicht van de belangrijkste:

  • Versturen, versturen, versturen. Sommige stellen vragen zich af of bedankkaarten eigenlijk wel nodig zijn. Het korte antwoord? Zeker weten. Het lijkt misschien een klein gebaar, maar bedankkaarten spreken waardering uit voor de tijd, het geld en de moeite die je gasten aan je bruiloft hebben besteed. Als je dierbaren hebt die niet aanwezig konden zijn maar wel een cadeau gestuurd hebben, dan moet je die ook op je lijst zetten.

  • Timing is belangrijk. Idealiter verstuur je de bedankkaarten zo snel mogelijk na afloop van je bruiloft. Maar... je hebt het druk. En het kan behoorlijk wat tijd kosten om al je kaarten te schrijven (vooral als je een lange gastenlijst hebt). Als je ze niet direct kunt versturen, dan is ergens binnen drie maanden na je trouwdatum volkomen acceptabel.

  • Vergeet de leveranciers niet. Je grote dag zou er heel anders uitgezien hebben zonder de bakker die je taart perfect geglazuurd heeft of de bloemist die alle boeketten verzorgd heeft. Zij stellen een bedankje net zo op prijs als je gasten. Eigenlijk moet iedereen die geholpen heeft om je bruiloft mogelijk te maken een bedankkaart krijgen. Dus ook de locatie, de dj, de trouwambtenaar enzovoort.

Je kunt mensen gerust bij hun voornaam aanspreken op je kaarten. Als je aan stellen of een heel gezin schrijft, vermeld dan iedereen die aanwezig was of van wie de naam op het huwelijkscadeau stond. Bij het adresseren van de enveloppen adviseren we je om het iets formeler te houden: gebruik achternamen tezamen De heer, Mevrouw enzovoort.

Jazeker, het vermelden van het cadeau zorgt voor een aardig, persoonlijk tintje. Je kunt je familie en vrienden zelfs laten weten hoe je van plan bent het te gaan gebruiken.