Loading...

Maak unieke ontwerpen die schitteren en glanzen met hologramstickers.

  • Keuze uit 15 formaten 
  • Keuze uit 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm  
  • Holografisch plastic in regenboogkleuren
  • Full colour drukwerk 
  • Hoeveelheden van 10 tot 10.000

Maak alles holografisch
Als je je logo extra pit wilt geven of leuke stickers voor je volgende evenement wilt ontwerpen, maak je stickers dan eens holografisch. Misschien heb je eigen illustraties of ontwerpen waar je wat glans aan toe wilt voegen voor feestzakken of online bestellingen. Hologramstickers zijn de ontwerpoplossing die je zocht.

Vang het licht en spring in het oog
Bedrukte hologramstickers zijn gemaakt van weerbestendig polypropyleen en hebben een spiegelend regenboogeffect. Dat geeft ze een unieke uitstraling die het licht vangt en in het oog spring bij je klanten. Geef ze weg aan de toonbank of gebruik ze om een speciaal evenement te promoten. En met hoeveelheden vanaf slechts 10 stuks kun je een voorbeeld krijgen voordat je een grotere bestelling plaatst.

Gebruik een sjabloon of je eigen ontwerp
Selecteer om te beginnen de gewenste vorm. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen. Gebruik geen ontwerpen met effen achtergronden en vermijd jpeg-bestanden. Kies in plaats daarvan voor een pdf- of png-bestand. Dan krijg je het holografische uiterlijk dat je wilt.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten