Loading...

Gebruik laptopstickers om een duffe computer in een collage vol karakter te veranderen. 

  • 3 formaten beschikbaar
  • Beschikbare vormen: hart, boog, pot, cirkel en tekstballon
  • Matte afwerking
  • Wit plastic
  • Vanaf 1 stuk te bestellen

Geweldig voor clubs en weggeefacties
Bedrukte laptopstickers zijn leuke cadeautjes voor feestjes of speciale evenementen. Gebruik ze om je club of je persoonlijke kunst te promoten. Laptopstickers zijn ook een leuke aanvulling voor welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers om solidariteit met het bedrijf te laten zien.

Aangepaste snijlijnen
Laat je creativiteit de vrije loop met nieuwe vormen zoals een hart, boog, pot en tekstballon. Je kunt specifieke ontwerpen maken die bij de verschillende vormen passen of gewoon je verbeelding het werk laten doen. Je laptopstickers worden gedrukt op wit plastic dat de felle kleuren helemaal eruit laat springen. Trek de aandacht terwijl je aan het werk bent met je eigen opvallende ontwerpen.

Intuïtief ontwerpproces
Zie je een laptopsticker die je bevalt? We hebben unieke ontwerpen die klaar zijn voor gebruik. Selecteer het ontwerp dat jou aanspreekt, pas het zo veel of zo weinig aan als je maar wilt en je bent er klaar voor. Je kunt ook je eigen unieke ontwerp gebruiken door 'ontwerp uploaden' te kiezen. Dan kun je jouw eigen afbeelding aanpassen met extra informatie als je dat wilt. Je laptop zal je dankbaar zijn.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten