Loading...

Save-the-dates

Geef je gasten een eerste blik op je grote dag met save-the-dates, waarvoor we diverse ontwerpsjablonen beschikbaar hebben.
Hier voor je hele bruiloftsreis
Vind prachtige benodigdheden voor elke fase van de planning (denk aan dromerige trouwkaarten, bedankkaarten en nog veel meer).
Shop alle trouwproducten

Kondig je grote dag aan bij familie en vrienden met hoogwaardige save-the-dates.

Gefeliciteerd met je verloving en welkom in de spannende wervelwind van het plannen van je bruiloft. Een van de eerste stappen is zorgen dat je naasten je grote dag op hun kalender zetten. En hoe kun je het aftellen beter beginnen dan met prachtige save-the-date kaarten die je zelf hebt gepersonaliseerd? Met VistaPrint ontwerp je unieke save-the-date kaarten die mensen enthousiast maken om je liefde te vieren, terwijl je keurig binnen je budget blijft.

Duik in onze galerij waar je een grote verscheidenheid aan stijlen kunt bekijken: modern, bohemien, elegant, rustiek, retro en nog veel meer. Met sjablonen voor save-the-dates met foto kun je heel gemakkelijk kiekjes van jezelf en je geliefde bij je eigen tekst plaatsen. Voor een handig, interactief accent kun je zelfs een QR-code opnemen met een link naar de website van je bruiloft. Als je klaar bent, kies je een van onze hoogwaardige papiersoorten en plaats je je bestelling. Daarna zorgen wij voor de rest.