Loading...

Marmeren visitekaartjeshouders

Fris je bureau op met marmeren visitekaartjeshouders. Het massieve, simpele ontwerp is geschikt voor bijna alle visitekaartjes, ongeacht hun vorm of ontwerp. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Mooie kaartjes zien er nog beter uit in een marmeren visitekaartjeshouder.

  • 10 x 5 x 1,5 cm
  • Geschikt voor 20 tot 25 standaardkaartjes
  • Massief wit marmer
  • Elegant, geometrisch ontwerp

Stijlvol en klassiek
Elke ruimte heeft zijn eigen stijl en uitstraling, maar onze witte marmeren visitekaartjeshouders staan prachtig in bijna elke omgeving. Het zeer herkenbare patroon en het gladde oppervlak passen bij uiteenlopende kaartjes, van simpel en gestroomlijnd tot opvallend en kleurrijk. Het strakke, geometrische ontwerp bedekt alleen de onderkant van je kaartje en houdt je logo en informatie in het zicht.

Compact en handig
Dankzij de compacte afmetingen passen marmeren visitekaartjeshouders gemakkelijk op bureaus, producttafels en toonbanken. Je kunt ze gebruiken als permanent accessoire op kantoor, voor informatiekaartjes in je winkel of zelfs voor evenementen.

Gemakkelijk te bestellen
Kies de hoeveelheid visitekaartjeshouders die je wilt bestellen en selecteer 'Toevoegen aan winkelwagentje' boven aan de pagina. Als je nog meer mogelijkheden wilt zien, kijk dan eens naar onze andere visitekaartjeshouders in diverse materialen, kleuren en formaten.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten