Loading...

Trouwkaartensets

Verken trouwdrukwerk en extra's om gasten blij te maken terwijl je alles uit je budget haalt.

Sets die de toon zetten

Shop alle onderdelen van je trouwschrijfwaar op een enkele plek en ontwerp een prachtige, uniforme look.
 
 
 
 

Prachtige finishing touches

Stempels en stickers die tijd besparen zonder aan stijl in te boeten? Wij bedrukken dat.
 
 
 
 

Ontdek onze uitnodigingen voor 2024

Vind trendy uitnodigingen die perfect bij elk thema passen en voeg je persoonlijke accent toe.
Hier voor je hele bruiloftsreis
Vind prachtige benodigdheden voor elke fase van de planning (denk aan save-the-date kaarten, bedankkaarten en nog veel meer).
Shop alle trouwproducten

Vind de trouwkaartenset die de sfeer van je ceremonie perfect weerspiegelt.

Je grote dag komt snel dichterbij en daarmee ook alle vlinders in je buik. In deze spannende fase van de planning is het officieel tijd om je vrienden en familie uit te nodigen om aanwezig te zijn bij deze vreugdevolle gelegenheid. Of je er nu een intiem samenzijn of een bruiloft op een verre bestemming van maakt, VistaPrint heeft schitterende trouwkaartensets die bij jouw unieke smaak en budget passen.

Bekijk om te beginnen onze sjablonen voor trouwkaarten. Als je eenmaal een ontwerp gevonden hebt dat je mooi vindt, kun je het aanpassen met jouw datum, de locatie, informatie over de receptie en meer. Je kunt het ontwerp van je trouwkaart gemakkelijk overnemen voor je antwoordkaarten, inlegkaarten en enveloppen of juist verschillende ontwerpen combineren voor een leuke, eigentijdse look.

Als je trouwkaartenset eenmaal compleet is, kun je kiezen uit een assortiment hoogwaardige papiersoorten, variërend van mat tot glossy, linnen en nog veel meer. En met gratis adresseren van enveloppen en extra's zoals adresstickers en stempels stuur je je blije post nu heel gemakkelijk naar al je gasten.

Veelgestelde vragen

Een klassiek pakket drukwerk voor een bruiloft bevat een save-the-date-kaart, een trouwkaart en een antwoord- of inlegkaart. Als je gasten de optie wilt geven om digitaal te laten weten of ze komen, plaats dan een QR-code op je uitnodiging die rechtstreeks linkt naar de website van je bruiloft.

Nee, dat bepaal je zelf. Veel stellen gebruiken dezelfde stijl voor al het drukwerk voor hun bruiloft, maar er is geen harde regel die zegt dat het per se op die manier moet. Of je nu kiest voor een consistente uitstraling of een combinatie van stijlen: je ontwerpt het met gemak in onze ontwerpstudio.

Dat ligt eraan. Save-the-date-kaarten moeten 6 tot 8 maanden voor je bruiloft verstuurd worden. De formele uitnodiging kan later de deur uit: zo'n 6 tot 8 weken voor de grote dag.