Loading...

Deze volledig bedrukte papieren tassen zijn gemaakt om je merkt op te laten vallen

  • 3 formaten
  • Keuze uit 3 papiersoorten
  • Dubbele hengsels
  • Matte of glossy laminering beschikbaar
  • Hoeveelheden van 50 tot 300
  • Volledige full-colour bedrukking
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Opvallende, volledige bedrukking
Op zoek naar een manier om je bedrijf op grote schaal te introduceren? Onze volledig bedrukte premium papieren tassen zijn er klaar voor. Als iemand met een tas in de hand je winkel, restaurant of evenement verlaat, is de kans groot dat die door anderen gezien wordt. Een tas met volledige full-colour bedrukking trekt gegarandeerd de aandacht. En met omgevouwen bovenranden en versterkte hengsels voor extra duurzaamheid ben je goed op weg om een goede, professionele indruk te maken.

Gemakkelijk aan te passen, ook de hengsels
We kunnen je helpen de uitstraling van je volledig bedrukte papieren tassen af te stemmen op de huisstijl van je bedrijf. Ons papier uit duurzaam beheerde bossen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder composteerbaar kraftpapier dat gemaakt is van na consumptie gerecycled papier. Maak je ontwerp af met je logo, bedrijfsnaam en illustratie en kies eventueel onze optionele laminering voor een extra professioneel accent.

3D-ontwerpervaring
Klaar om te ontwerpen? Met onze 3D-ontwerpstudio hebben we het ontwerpen van je volledig bedrukte papieren tassen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Nadat je je logo of afbeelding hebt geüpload, kun je je gegevens toevoegen aan je ontwerp. Daarna zorgen wij voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem naar je. Je ontvangt premium papieren tassen die je direct kunt gebruiken om je naamsbekendheid te vergroten.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten