Loading...

Ontwerp verpakkingen die ze zich nog lang zullen herinneren met bedrukte verzendzakken.

  • Keuze uit 5 formaten
  • Witte polyethyleen envelop zonder beschermende binnenlaag
  • 2 zelfklevende strips
  • Weerbestendig en scheurvrij
  • Dubbelzijdige bedrukking in 1 kleur
  • Hoeveelheden van 200 tot 10.000

Flexibele en lichtgewicht verpakkingen

Op zoek naar een handige, voordelige manier om producten te verzenden en je merk te promoten? Verzendzakken zijn een weerbestendig, scheurvrij alternatief voor dozen van karton of golfkarton. Ze zijn perfect voor kleding, boeken en andere niet breekbare producten.

Gebruiksvriendelijke opties

Onze bedrukte verzendzakken zijn gemaakt van flexibele polyethyleen. Ze zijn lichtgewicht en voorzien van 2 zelfklevende strips waarmee je ze snel en veilig sluit. Met drukwerk in 1 kleur en keuze uit 5 formaten kun je een verzendzak ontwerpen die je bedrijfsnaam, merk of logo in de post promoot.

Eenvoudige ontwerpervaring

Klaar om je bedrukte verzendzakken te ontwerpen? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze uploadoptie gebruiken.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met je eigen gegevens. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je kunststof verzendzakken worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten