Loading...

Gepersonaliseerde hesjes en goed zichtbare vesten

Bereid je team voor op alle weersomstandigheden met goed zichtbare vesten en hesjes als extra laag. In onze ontwerpstudio maak je gemakkelijk en snel een uniforme look voor je hele team. Je hoeft alleen je logo, embleem of bedrijfsnaam toe te voegen.

33 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
33 resultaten


-

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde bodywarmers en goed zichtbare vesten.

Als je wat extra warmte wilt, vormen onze bedrukte hesjes een stijlvolle extra laag. Gepersonaliseerde, goed zichtbare vesten in felle, reflecterende kleuren laten je team ook opvallen als ze buiten, in het donker of in de mist werken. Met diverse stijlen, merken, materialen en kleuren om uit te kiezen, vind je bij VistaPrint precies wat je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.

Je kunt zelfs speciale kenmerken selecteren, zoals elastische sluitkoorden, ophanglusjes, reflecterende tape en vochtafvoerend of waterdicht materiaal. Als je eenmaal het juiste vest voor jou en je team gevonden hebt, kun je het ontwerp aanpassen in onze interactieve ontwerpstudio. En vergeet niet dat onze ontwerpexperts altijd klaar staan om je te helpen. Daarna zorgen wij voor de rest. Je ontvangt prachtige, goed zichtbare vesten of gepersonaliseerde hesjes die je direct kunt dragen.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk. Je kunt bestanden uploaden in de volgende indelingen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt. Of maak een heel nieuw ontwerp in onze ontwerpstudio.

De meeste vesten zijn gemaakt van polyester of nylon, maar katoen of acryl is ook mogelijk.

Ja. De meeste van onze vesten hebben een ritssluiting. Behalve de rits zijn er ook opties met voor-, borst- of binnenzakken.

De meeste van onze gepersonaliseerde, goed zichtbare vesten en bedrukte hesjes hebben geen minimale bestelhoeveelheid. Maar hoe meer je er bestelt, hoe lager de prijs per stuk.

Afhankelijk van het product kan je logo geborduurd, gedrukt of met hitte overgedragen worden.

  • Borduursel: je ontwerp wordt op de stof gestikt met garen in maximaal 12 kleuren. Dat levert een hoogwaardig resultaat op met duurzame kleuren en textuur.
  • Drukwerk in 1 kleur: inkt wordt door geweven gaas op de stof gedrukt. Dit levert een duurzaam ontwerp op dat aanvoelt alsof het erop geschilderd is.
  • Full-colour transfer: je ontwerp wordt geprint en met behulp van hitte overgebracht op de stof. Daardoor ontstaat een fotorealistische afdruk met een enigszins ruwe textuur.