Loading...

Volledig bedrukte kleding en tassen

23 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
23 resultaten


-

Ontwerp sport-werkkleding of tassen met de kleur van je keuze.

Breng je ideeën tot leven met onze collectie volledig personaliseerbare producten. Of je nu bedrukte outfits voor je team wilt creëren of gewoon je unieke stijl wilt laten zien, bij ons zit je goed. Onze volledig bedrukte collectie wordt bedrukt met sublimatietechnologie die levendige, permanente kleuren oplevert. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ontwerp na het wassen vervaagt of gaat barsten. Bovendien kun je een ontwerp voor verschillende mensen maken zonder dat je steeds overnieuw hoeft te beginnen. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, kun je aangeven hoeveel polo's je van elke maat nodig hebt. Je kunt zelfs voor elk shirt een andere naam en een uniek nummer toevoegen, waardoor ze ideaal zijn als tenue voor je team. En als je hulp nodig hebt, staan onze ontwerpexperts altijd klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Onze volledig personaliseerbare producten zijn gemaakt van een duurzame polyestermix. Daardoor zijn ze vochtafvoerend en comfortabel om te dragen. Het gewicht van het materiaal varieert per product. Ga voor meer informatie over het materiaal naar de specifieke productpagina.

  • Slijtvaste, levendige print
  • Duurzaam en comfortabel
  • Geen kleurlimiet
  • Optie om individuele namen en nummers toe te voegen
  • Geen verborgen kosten
  • Geen minimum hoeveelheid

Ja. Nadat je het basisontwerp hebt gemaakt, kun je aan elk kledingstuk apart aangepaste tekst toevoegen, zoals een naam, zonder steeds opnieuw te beginnen met het ontwerp. Je kunt zelfs elk exemplaar een uniek nummer geven, waardoor ze een goede optie zijn als tenue voor teams.

De levertijd is 3 weken vanaf de datum waarop je je bestelling plaatst.

Er is geen minimale bestelhoeveelheid voor onze volledig bedrukte producten. Maar als je grotere hoeveelheden bestelt, neemt de korting toe naarmate je meer bestelt.

Deze producten worden bedrukt met sublimatieprint, een techniek die levendige, permanente kleuren oplevert. Bovendien heb je met deze techniek onbeperkte keuze uit kleuren zonder dat de stof anders aan gaat voelen.