Verder naar hoofdinhoud

Brievenbuspakket

Ontwerp verpakkingen die mensen direct open willen maken met bedrukte brievenbuspakketten. Full-colour drukwerk en keuze uit 5 formaten. Details bekijken

Formaat
Bedrukte zijden
Ondergrond
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 5 formaten
  • Wit of bruin e-golfkarton van 1,8 mm
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Binnenkant bedrukken mogelijk
  • Duurzaam, met sluitklep aan de voorkant

Klaar om te verzenden

Of je nu een fysieke winkel, een e-commercebedrijf of een promotor van evenementen bent, als je een goede indruk wil maken met je verpakkingen, is je presentatie belangrijk. Brievenbuspakketten zijn een goede manier om klanten enthousiast te krijgen zodra je pakket bezorgd wordt. Personaliseer de binnen- en buitenkant van je bedrukte brievenbuspakketten en laat iedereen je stijl en karakter zien. Het is een detail dat je klanten misschien opvalt en dat ze aan anderen laten zien.

Gemakkelijk in elkaar te zetten en te verzenden

Onze brievenbuspakketten van wit of bruin e-golfkarton zijn verkrijgbaar in 5 formaten en zijn stevig genoeg om kleine tot middelgrote artikelen te verzenden zonder dat je extra verpakkingsmateriaal nodig hebt. En de sluitklep aan de voorkant maakt van uitpakken een feest.

3D-ontwerpervaring

Klaar om te ontwerpen? In onze 3D-ontwerpstudio kun je gemakkelijk en zonder stress je brievenbuspakket ontwerpen. Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en sjablonen toe om een opvallend ontwerp te maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je kartonnen brievenbuspakketten worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten