Loading...

Maak van elke afbeelding een opvallend bord met gepersonaliseerde kartonnen cutouts.

  • Keuze uit 5 formaten
  • Op maat gesneden in elke vorm
  • Keuze uit 2 materialen
  • Inclusief standaard
  • Recyclebaar

Leuk en veelzijdig
Gepersonaliseerde kartonnen cutouts zijn een leuke manier om unieke afbeeldingen tot leven te wekken. Van vakbeurzen tot winkeletalages: cutouts kunnen elke plek een eigenzinnig en persoonlijk accent geven. En ze zijn ook ideaal als woningdecoratie of voor een verjaardagsfeestje: stel je een levensgrote versie voor van degene die jarig is! Zakelijk of privé, kartonnen cutouts zijn een voordelige oplossing om de aandacht te trekken, de zichtbaarheid te vergroten en je publiek te verrassen.

Stevig en draagbaar
Deze cutouts van hoogwaardig karton zijn vrijstaand, duurzaam en lichtgewicht, zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen en neer kunt zetten waar je maar wilt. Kies uit 5 verschillende formaten, tot 200 cm hoog. Deze cutouts zijn handig voor evenementen en worden geleverd met een kartonnen standaard die je aan de achterkant van de cutout kunt bevestigen. Je hebt keuze uit 2 materialen: wit honingraatkarton van 10 mm voor een trendy, recyclebare optie of de traditionelere optie van wit eb-golfkarton van 4 mm.

Laat je creativiteit stralen
Klaar om je gepersonaliseerde kartonnen cutout te bestellen? Upload de afbeelding van je keuze en laat de pret beginnen. Als je eenmaal tevreden bent met je gepersonaliseerde ontwerp, dan zorgen wij voor de rest. Je kartonnen cutouts worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten