Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Posters en spandoeken

Deel belangrijke gezondheids- en veiligheidsinformatie met behulp van bedrukte posters, stickers en meer.

Bekijk essentiële bedrukte borden en spandoeken

Evenement of beurs op komst?

Shop borden en andere producten voor binnen en buiten, zoals spandoeken, tafelkleden, tenten en meer.

Ontwerp opvallende, bedrukte borden en spandoeken die klanten niet kunnen missen (of weerstaan).

Op zoek naar manieren om je bedrijf te laten opvallen? Denk groot. Professionele borden helpen ruis tegen te gaan in drukke omgevingen, zoals een levendige winkelstraat of een stand op een handelsbeurs. Daarom biedt Vistaprint ontwerpopties voor borden, spandoeken en tal van andere producten, zoals bedrukte posters, tafelkleden, automagneten en nog veel meer. We hebben zelfs opties voor alle feestelijke momenten in je leven, zoals posters voor babyshowers, spandoeken voor verjaardagen en reclameborden voor bruiloften.

Vind het type bord dat het best aan je wensen voldoet. We hebben talloze opties die je kunt aanpassen met je eigen informatie. Of gebruik onze handige uploadoptie om iets te drukken dat je zelf ontworpen hebt. Welke optie je ook kiest, we drukken en leveren je gepersonaliseerde bord in slechts 3 dagen. En als je hulp nodig hebt, staan onze experts klaar om elke stap van het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Dat hangt ervan af wat je nodig hebt. Spandoeken zijn onze populairste en meest veelzijdige optie en gaan, afhankelijk van de weersomstandigheden en blootstelling aan de zon, 2 tot 5 jaar mee. Onze vlaggen zijn ook een goede optie voor buiten als je er ruimte voor hebt.

We raden aan je ontwerp te uploaden als .pdf-bestand met een minimale resolutie van 150 dpi.

We bieden momenteel geen afwijkende formaten. Maar we bieden veel verschillende afmetingen, dus de kans is groot dat we een bord of spandoek hebben dat past bij wat je nodig hebt.

Op dit moment niet. Als je vragen hebt over een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.