Loading...

Kies een papiersoort die in de smaak valt.

Van standaard tot bijzonder, vind de juiste papiersoort voor je kaartje.

Standaard

Kaarten van traditioneel papier met een gladde, matte afwerking.
 

Standaard

Kaarten van traditioneel papier met een gladde, matte afwerking.
 

Premium

Hoogwaardigere papiersoorten met opvallende texturen en vormen.
 

Premium

Hoogwaardigere papiersoorten met opvallende texturen en vormen.
 

Speciaal

Unieke opties, zoals metallic, verhoogde print en meer.
 

Speciaal

Unieke opties, zoals metallic, verhoogde print en meer.
 

Zoek op vorm

Word gedenkwaardiger met diverse opvallende vormen.

Shop uitgelichte papiersoorten

Wees creatief met deze collectie opvallende papiersoorten.

Shop speciale kaartjes en afwerkingen

Maak een statement met speciale kaartjes, perfect voor dagelijks gebruik, evenementen en meer.

Shop papier zonder coating

Wees creatief met deze collectie opvallende, luxe papiersoorten.

Creatieve manieren om je kaartjes te gebruiken

Op zoek naar iets specifieks? Bekijk dan deze trendy sjablonen voor populaire branches.

Topontwerpen

Bekijk populaire ontwerpen die onze klanten op dit moment leuk vinden.

Maak een goede eerste indruk met een uniek visitekaartje.

Klanten werven begint met opvallen. Je visitekaartje is je kans om potentiële klanten te laten weten wie je bent en waar je voor staat. Je kunt ze uitdelen op evenementen, meesturen met bestellingen of op een stapeltje op je balie leggen. Hoe je ze ook gebruikt, zorg dat jouw visitekaartjes opvallen met drukwerk van hoge kwaliteit. Met VistaPrint kun je online heel gemakkelijk visitekaartjes ontwerpen voor elke branche. Gebruik onze sjablonengalerij of upload je eigen afbeelding om te beginnen.

Veelgestelde vragen

De dikte van visitekaartjes wordt meestal aangegeven in gram per vierkante meter, afgekort als g/m². Hoe hoger het getal, des te dikker het kaartje. Standaard visitekaartjes hebben een dikte van 300 g/m², maar het gewicht kan variëren per papiersoort. Zo hebben onze superdikke visitekaartjes een dikte van 650 g/m² en onze premium kaartjes hebben een dikte van 360 g/m².

Dit is een kort overzicht van de afmetingen van onze standaard visitekaartjes:

  • Formaat visitekaartjes in inches: 3,5 x 2 inch
  • Formaat visitekaartjes in mm: 85 x 55 mm
  • Formaat visitekaartjes in Photoshop: 1050 x 600 pixels

We hebben ook vierkante kaartjes en kaartjes met ronde hoeken, die iets afwijken van het gewone formaat van visitekaartjes. Houd er bij het ontwerpen of het kiezen van een sjabloon ook rekening mee dat het formaat voor visitekaartjes een uitloopgebied kan hebben. Dat is extra ruimte voor afbeeldingen, patronen of ontwerpelementen die doorlopen voorbij de randen om witte randen op je afgewerkte visitekaartje te voorkomen.

FSC® is de afkorting van Forest Stewardship Council®. Papier met deze certificering is op verantwoorde wijze gemaakt van grondstoffen uit gezonde bossen. Op die manier beschermen we bomen voor de toekomstige generaties.

Als de gegevens nog grotendeels kloppen, kun je ze als reservekaartjes gebruiken door de verouderde gegevens door te strepen en de nieuwe gegevens erbij te schrijven. Als de meeste gegevens niet meer kloppen, raden we je aan ze te recyclen.

We adviseren om een van onze visitekaartjeshouders te gebruiken, die verkrijgbaar zijn in allerlei materialen en stijlen.

Van oudsher hebben visitekaartjes een horizontale opmaak, maar als je iets anders en moderners wilt, hebben we ook veel sjablonen voor verticale visitekaartjes. Wat betreft het ontwerp zelf hebben we duizenden sjablonen die je gemakkelijk kunt sorteren en bekijken per branche, vorm, stijl en meer. En als je je afvraagt welke gegevens je moet opnemen (en waar die moeten staan), lees dan enkele artikelen over de 10 gouden regels en tips voor het ontwerpen van visitekaartjes.

De voorkant van je kaartje krijgt de textuur of afwerking die je kiest. De achterkant heeft een glad, mat oppervlak dat ideaal is voor het noteren van aantekeningen, afspraken of andere informatie.