Loading...

Ontwerp eenmalige of hersluitbare bedrukte verpakkingen met platte zakken.

  • Keuze uit 5 formaten
  • Diverse afwerkingsopties
  • Hersluitbare strip en ophangoog beschikbaar
  • Afscheurinkeping
  • Volledige full-colour bedrukking

Ruimtebesparend en opvallend
Op zoek naar nieuwe manieren om je artikelen te presenteren, verpakken en verzenden? Of je nu voedingssupplementen, snoep of iets anders verkoopt, met onze platte zakken zitten je producten stevig verpakt en worden ze beschermd tegen de buitenwereld. En doordat ze aan alle kanten taps toelopen, kun je meer zakken in elke uitgaande zending of opbergcontainer stoppen.

Aanpassen en indruk maken
Kies een kleinere platte zak voor enkele snacks of een groter formaat voor omvangrijkere artikelen, zoals huisdiervoeding of tuinbenodigdheden. Kies een matte of glossy afwerking om je verpakkingen op te laten vallen. En voeg tot slot eventueel een premium kenmerk toe: een hersluitbare strip om je product langer te kunnen bewaren of een ophangoog zodat je je product in het zicht kunt hangen.

Ontwerp en bekijk een voorbeeld in 3D
Bij het ontwerpen van je platte zakken heb je verschillende opties: Upload je eigen ontwerp, pas een van onze sjablonen aan of laat een van onze ontwerpexperts een uniek ontwerp voor je maken. Controleer je ontwerp in 3D om te zien of alles klopt en laat vervolgens de rest aan ons over (wis alle vouwlijnen zodat ze niet gedrukt worden). Je ontvangt platte zakken die aan de bovenkant open zijn. Als je de verpakking vult en aan de bovenkant dicht sealt, is je product klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten